Versetul zilei

16 decembrie 2010



                               
O seară binecuvântată !
Pentru că astăzi s-a încheiat sondajul pentru întrebarea "Ești pregătit să te întâlnești cu Dumnezeu?",vă multumesc tuturor celor care a-ți răspuns la această întrebare.
  • cei care sunteți pregătiți,Slavă Domnului și în continuare,"fiți sfinți căci și Tatăl vostru este sfânt"
  • cei care nu aveți siguranța mântuirii,Dumnezeu să vă dea un Duh de cercetare și să ne rugăm împreună ca  El să-i  întărească pe cale pe toți acei care au nevoie de  ajutor
  • cei care nu sunteti pregătiți,Dumnezeu să schimbe inima ,gândurile,viața și El  prin sângele LUI să spele orișice păcat...pentru că EL a murit ȘI PENTRU TINE !

15 decembrie 2010

Cine deține adevărul absolut...?????

   Astăzi ,când oriunde te uiți vezi în jurul tău numai dezamăgire,vezi nemulțumire,vezi stres,vezi lipsuri ,vezi  răutate și la urma urmei nu vezi decât PĂCAT...astăzi NOI suntem chemați la veghere.
  Mai mult ca niciodată Copiii Domnului sunt asaltați  din partea diavolului  și se confruntă cu tot felul de probleme ,cu diferite  lucruri,cu diferite  îndeletniciri care ne captează gândirea,modul de viață,ne captează întreaga noastră atenție și ne distrage  de la ceea ce este important ,de la lucrurile bune pe care le-am putea face și nu le facem ....din cauza că toate aceste "gunoaie"ne acaparează  timpul nostru,ba mai mult nu mai avem timp suficient pentru a ne implica  în slujire,în evanghelizare,în acte de caritate...dar cu toate acestea avem timp...și încă suficient timp pentru a judeca pe alți.
  Astăzi citeam un articol....pe un site creștin,unde ...."o religie".....punea la zid o altă "religie" !!!!
  Este de-a dreptul uimitor...!
  De ce judecăm pe cineva ,doar pentru că are o altă viziune,nu ca și cea a noastră ???
  Suntem convinși că  deținem NOI adevărul absolut????
Eu cred ca nici o religie nu poate spune acest lucru !
  Dacă este lucrarea DUHULUI SFÂNT...????

Matei 12:31-32
.....dar hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertată
Oricine va vorbi împotriva Fiului omului, va fi iertat; dar oricine va vorbi împotriva Duhului Sfânt, nu va fi iertat nici în veacul acesta, nici în cel viitor.

Partea cea mai dureroasă este că am început noi frații să ne criticăm între noi.În loc să ne unim forțele pentru a scoate cât mai multe suflete din păcat,indiferent ce religie suntem,atâta timp cât suntem născuți din nou și trăim după Scriptură, împlinim voia lui Dumnezeu,cred că ar trebui să avem același țel - SALVAREA DE SUFLETE PIERDUTE.


Dumnezeu să ne lumineze și Duhul LUI să fie cel care ne conduce viața.

12 decembrie 2010

"Cine e fără de păcat, să arunce primul cu piatra".

"Eu plec pe calea pe care merge toată lumea. Întăreşte-te, şi fii om! 1 Imparati 2:2


    Cred că acest verset este unul dintre cele mai frumoase versete pe care îl  putem da unui prieten, ca un îndemn din partea Domnului !
   În pragul morții,DAVID l-a chemat pe fiul său SOLOMON,și i-a dat ultimele sfaturi.
Nu a fost un sfat oarecare, ci unul de mare valoare.Nu i-a urat  să aibe parte de bogăție,de putere, de orice altceva...ci i-a spus: ÎNTAREȘTE-TE SI FII OM !
   În ce constă acest cuvânt FI OM?
  Pentru a fi OM..și nu orice om, ci un OM plăcut înaintea lui Dumnezeu trebuie să citim versetul 2 care spune:
"Păzeşte poruncile Domnului, Dumnezeului tău, umblând în căile Lui, şi păzind legile Lui, poruncile Lui, hotărârile Lui şi învăţăturile Lui, după cum este scris în legea lui Moise, ca să izbuteşti în tot ce vei face şi ori încotro te vei întoarce"
..și mai departe în vers. 7 scrie..."Să te porţi cu bunăvoinţă".
Asta înseamnă că trebuie să arați bunăvoință pentru cei din jurul tău.Tu nu ești singur....ai și în stânga și în dreapta ta persoane care au nevoie de ajutorul tău.


   În al doilea rând pentru a  fi Om, trebuie să accepți cea mai mare realitate"CĂ NU EȘTI PERFECT".
   NICIUNUL dintre oameni nu este perfect,și-atâta  timp cât stai și judeci pe alții pentru ceea ce fac,pentru ceea ce sunt ..nu ai timp să vezi starea ta.
   Dacă privim la marii oameni ai Bibliei...
AVRAAM-unul dintre cei mai credincioși oameni ai  lui Dumnezeu.A fost în stare pâna la sacrificiu....chiar și  acela de a-și sacrifica unicul fiu.
Geneza 20:2
"Avraam zicea despre Sara, nevasta sa: "Este sora mea!" S-a temut să spună că este nevasta sa, ca să nu-l omoare oamenii din cetate din pricina ei."
...și totuși de frica Avraam a mințit că SARA  este sora lui,de ce a mințit...????
PENTRU CĂ A FOST OM.


1 Imparati 18:22

Şi Ilie a zis poporului: "Eu singur am rămas din proorocii Domnului, pe când prooroci ai lui Baal sunt patru sute cincizeci.


ILIE-nu i-a fost teamă de nimic s-a luptat cu cei patrusutecinzeci de prooroci ai lui Baal pe care în final i-a și învins,și totuși .....s-a speriat de o singură femeie Izabela ...și a  fugit să îsi scape viața....uluitor...te lupți  cu patrusutecincizeci și ți-e teamă de o femeie...?????? De ce ...????
PENTRU CĂ A FOST OM !


PETRU-un om care era hotărât să îl apere pe HRISTOS cu orice preț.
Matei 26:51
"Şi unul din cei ce erau cu Isus, a întins mâna, a scos sabia, a lovit pe robul marelui preot, şi i-a tăiat urechea"
...și întrebat de o slujnică dacă și el este unul dintre ucenicii lui Hristos....acesta neagă cu vehemență,adică... nu ți-e frică de o armată înarmată și scoți sabia și tai urechea..și totuși...ți-e frică de o slujnică..????de ce...?????
PENTRU CĂ A FOST DOAR UN OM !

    Și eu și tu ..nu suntem decât "UN OM"...un om care nu avem nici un drept să judecăm pe cel de lângă noi.Suntem în masură să  ne analizăm viața noastră....și nu de a pune pe nimeni la zid și nici de a răstigni pe nimeni.

"Cine e fără de păcat, să arunce primul cu piatra".