Versetul zilei

30 septembrie 2011

Te asteptam si pe tine !

    Pentru ca duminică să facem posibil ca toţi membri să vină la adunare, noi anunţăm o nouă iniţiativă, sub lozinca: Duminica, fără scuze! 


  •  Astfel, În holul bisericii vom pune canapele pentru ca cei ce susţin că „duminica e singura lor zi de odihnă” să se poată odihni.
  • Pentru cei ce spun că băncile noastre sunt prea tari.......continuarea...pe site


   Acesta este un rezumat al articolului, dacă doreşti să citeşti materialul întreg, intră pe site-ul bisericii noastre,Biserica Baptista HARUL Timisoara, 
http://harul-tm.ro/,site la care se lucreaza cu pasi marunti  dar  siguri ...luand forma  finala pe care o dorim.
   In curand aici veti gasi multe  articole  interesante,video cat si alte activitati din viata bisericii.Ne puteti gasi si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/harultm
   Va multumim pentru vizita !!!

29 septembrie 2011

I S U S "TE IUBESTE" !!!!!

   "IATA MIELUL LUI DUMNEZEU CARE RIDICA PACATUL LUMII"
Ioan 1:29/b
    .......care ridica pacatul lumii !!!!!!!
      Aici intra si pacatul meu si pacatul tau !!!!!!
Nu stiu cat  de mult constientizam acest lucru.
Sa poti beneficia de acest HAR minunat....!!!!
Sa fii iubit de Dumnezeu atat de mult  incat pacatul tau sa il stearga cu buretele si sa il arunce in marea uitarii.
   Eu una...ii multumesc lui Dumnezeu ca toate pacatele mele  indiferent cat de murdare au fost....le-a uitat si nu isi mai aduce aminte de ele.A platit pentru mine un pret si am fost salvata.....salvata doar prin HARUL LUI.Intr-adevar un pret prea mare....si un pret pe care nu l-am meritat....dar asta imi arata cat de mult ma iubeste.
   Acum traiesc prin  El si pentru EL.Viata mea vreau sa o dedic in intregime.....in ciuda ispitelor,in ciuda tuturor incercarilor.....in ciuda a tot ceea ce diavolul imi intinde in fiecare zi.....nu voi ceda.....si stiti de ce....pentru ca ISUS Hristos traieste in mine !
   Traim vremurile din urma.....si poate multi spun....."asta am mai auzit-o"....nu conteaza....dar eu chiar cred ca traim vremurile din urma.Astazi mai mult ca niciodata atatia crestini se leapada de credinta lor,incat te infiori.Lepadarea de credinta nu inseamna neaparat torturat ...iar tu de frica renunti....Lepadarea de Dumnezeu o vedem in fiecare zi la cei din jurul nostru...poate la multi dintre acei pe care ii iubim.....care din dragoste pentru lume...il parasesc pe Dumnezeu.

Atat de frumos si de atractiv pare pacatul la inceput...dar atat de urate consecinte are !!!!
   Nu trebuie sa ii judecam pe cei care cad de pe cale.....ci astazi mai mult ca oricand trebuie sa ne rugam pentru ei. Sa ne rugam sa fie eliberati din robia celui rau.
  Dragul meu ...daca ai ajuns din intamplare sau din curiozitate aici pe blog,si ai ajuns sa citesti acest articol...si te regasesti printre aceea care dintr-un motiv sau altul te-ai departat de DUMNEZEU....te-ai departat de CREATORUL tau....te-ai departat de Acela care si-a dat viata pentru tine, inseamna ca Dumnezeu INCA TE MAI IUBESTE .
  Faptul ca esti in viata si citesti acest articol....Dumnezeu ti-a mai dat o sansa.
  Oricare ar fi pacatul tau,oricat de multe ar fi ele.....Dumnezeu ti le poate ierta.
Nu da cu piciorul in sansa aceasta !!!!
"IATA  EU vin curand si rasplata Mea este cu Mine,ca sa ii dau fiecaruia dupa fapta LUI" 
Apoc. 22:12
  Nu mai este mult si CEL ce a promis ca vine...VA REVENI.

           Pune-ti o singura intrebare.....merita sa iti pierzi
                                 V E S N I C I A ???

27 septembrie 2011

Invata sa fii smerit !

"SUFERITI PEDEAPSA:DUMNEZEU SE POARTA CU VOI CA SI CU NISTE FII"...
Evrei 12:7/a

   De atatea ori am simtit-o pe propria piele atat noi...dar am vazut si in jurul nostru oameni in suferinta,si acest lucru ,am sesizat..cel putin eu in viata mea.....nu s-a intamplat oricand....ci exact atunci cand  am  hotarat mai mult  sa imi dedic viata lui Dumnezeu.
Poate ne-am intrebat de ce...????
 Dumnezeu îngăduie si  momente mai dificile....si valuri adanci in care  ne afundăm tot mai mult.....dar ramane aceeasi intrebare...de ce...? Tocmai pentru a invata sa cautam vesta sau colacul  de salvare. Dumnezeu nu vrea sa fie  un Dumnezeu la care sa apelam doar la nevoie.El este un Dumnezeu gelos,care ne iubeste si ne vrea cu gelozie pentru El..Ne vrea total "DEPENDENTI " de El.
   De fapt nici nu cred ca avem sorti de izbanda in vre-un lucru...daca Dumnezeu nu ar fi de partea noastra.Suntem slabi,suntem lipsiti de putere...fara EL suntem nimic.Atunci cand ne rugam rugăciunea "Tatăl nostru" ,in incheiere spunem:  "Căci a Ta este împărăţia, şi puterea şi slava, în veci. Amin" (Matei 6:13).
Deci toata puterea o avem de la Dumnezeu si nu de la noi !
De-aceea LUI ii dam slava si gloria pentru tot ce a facut in viata noastra.Si merita sa il cinstim...dar nu pentru o zi...nu pentru doua....ci pentru totdeauna.
   De multe ori Dumnezeu  ne trimite in adancuri tocmai pentru a vedea cum e ,si a invata sa apreciem lumina....ne lasă să cadem tocmai pentru a putea fi ridicati din nou. Despre Moise,stim ca era  cel mai  blând om din  Biblie,dar cu toate astea i-a trebuit  patruzeci de ani  in pustie,tocmai pentru a invata sa ii fie supus lui Dumnezeu.Cam la fel se intampla si in viata noastra....ne trebuie ani si ani sa invatam smerenia,sa acceptam ietarea semenilor nostri,sa ne calcam pe mandrie si sa invatam ca nici unul nu este mai mare in ochii lui Dumnezeu....
   
   Nu ştim totdeauna care este cauza încercărilor noastre, dar stim ca lui Pavel i-a fost descoperit motivul... "ţepuşului din coasta lui"...MANDRIA
  Biblia spune:"Nu te socoti singur intelept" !
 De-atatea ori si noua ne place sa fim in centrul atentiei,si ne place tare mult sa fim pionul principal....fie in discutiile de grup, fie prin inteligenta noastra, prin frumusetea noastra ,fie prin atatea si atatea ..."calitati"....dar sa nu uitam...ca toate sunt de la Dumnezeu date....iar daca nu stim sa le tinem in smerenie.....putem fi si noi loviti cu un "tepus".
  De multe succesul ne poate ameti...iar ametiti...caderea va fi dureroasa !

   Lasa-te in Mana lui Dumnezeu si da-i voie sa te prelucreze asa cum doreste EL !