Versetul zilei

6 noiembrie 2012

Jertfa si sacrificiu...!

Timpul pe care il punem la dispozitia Domnului  este cel mai frumos si benefic timp de partasie cu EL.  
De foarte multe ori ne  facem timp pentru orice altceva...dar din pacate petrecem prea putin timp cu Dumnezeu .Timpul pe care il petrecem in inchinare  si  rugaciune, este timpul care in care Dumnezeu ne prelucreaza si ne modeleaza pentru ceea ce va urma in viata noastra. 
Niciunul  din noi nu cunoastem ce va urma, insa  este UNUL care cunoaste viitorul. Luni de zile si chiar ani, l-am rugat pe Dumnezeu sa ma foloseasca acolo unde crede ca are nevoie de mine, si inca ma mai rog si in continuare. Deseori in  lumea spirituala  este o lupta puternica intre noi si "celelalte soapte",si atunci cand nu ai in jurul tau oameni potriviti, risti sa te indepartezi de Dumnezeu, atunci cand nu mai ai rabdare sa astepti, risti sa pierzi o binecuvantare. 
Cred ca e momentul cand Dumnezeu vrea sa ma foloseasca si dincolo de  lucrurile privite  la suprafata si cu ochii pamantesti..am incercat sa  privesc in profunzime si prin ochii spirituali.
Stiu ca Dumnezeu m-a prelucrat pentru momentele care vor urma in viata mea.Pot fi momente de criza sau pot fi momente de bucurie si binecuvantare...nu pot stii, dar stiu un singur lucru: "cu Dumnezeu chiar si greul este mai usor"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu