Versetul zilei

15 ianuarie 2013

Sfint, sfant, sfant este Domnul !

 Ci, după cum Cel ce v-a chemat este sfânt, fiţi şi voi sfinţi în toată purtarea voastră
 1 Petru 1:15
Sfintirea, un cuvant pe care il auzi tot mai rar pe buzele crestinilor dar si tot mai putin dorit in viata multora. Spun... mai putin dorit, pentru ca  a-ti dori sa te sfintesti in fecare zi tot mai mult, inseamna sa te silesti sa pazesti poruncile Domnului si sa traiesti in ascultare zi de zi, cel putin asta inteleg eu.
Sfintirea inseamna sa te separi de lume, sa parasesti  pacatul si sa te lipesti de Dumnezeu.
Nu este usor sa te sfintesti, dar nu este nici imposibil. 
 „Fiţi sfinţi, căci Eu sunt sfânt” ! Sfintirea este o porunca si ea nu este facultativa, "fiti sfinti". Ne nastem cu o fire dornica de a pacatui, de-aceea trebuie sa cautam sfintirea noastra.Si unde o putem cauta...?
Sfintenia este emblema care il caracterizeaza pe Dumnezeu.Atunci cand devi copil al lui Hristos, gandurile, mintea si trupul sunt sfintite prin Duhul Sau cel Sfant. Vorbirea  devine dreasa cu sare, iar sfintirea inunda viata. Atunci ai puterea de a spune "NU", atunci  ai curajul de a refuza tentatiile, atunci vointa si trupul tau devin sfintite.
Sfintirea  trebuie sa o cautam zi de zi  punand-o apoi in practica vietii noastre, iar la aratarea Domnului Isus vom avea parte de sfintenia deplina.
Doamne ajuta-ne sa ajungem la sfintenia deplina !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu