Versetul zilei

11 februarie 2013

Cum slujim Domnului ?

Cea  mai mare lupta se duce la nivelul mintii umane.Astazi mai mult ca oricand diavolul lupta cu putere atat direct cat si indirect, prin toate mijloacele prin care are acces ca sa facem gandurile noastre sa ii fie supuse.
Apostolul Pavel  le vorbea romanilor, in cap. 12:2:
"Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi, prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvârşită"
Innoirea de care avem nevoie, ca sa deosebim toate lucrurile si sa cunoastem Voia lui Dumnezeu, nu o face decat Duhul Sfant pe care l-a lasat Isus ca ajutor in calatoria noastra pe pamant.
Odata predati Domnului in totalitate,trebuie si de-altfel nu putem decat, sa traim o viata schimbata in totalitate.Predarea noastra nu inseamna doar la nivelul declarativ, predare inseamna o abandonare atat la nivelul mintii, cat si predarea trupului nostru lui Hristos
"Noi răsturnăm izvodirile minţii şi orice înălţime care se ridică împotriva cunoştinţei lui Dumnezeu; şi orice gând îl facem rob ascultării de Hristos"
 2 Corinteni 10:5
Gandul meu, gandul tau sa fie supuse Domnului !
Atunci cand in mintea ta se strecoara ganduri care nu sunt de la Dumnezeu si dupa Voia lui Dumnezeu, trebuie sa ne impotrivim dar tare. Imi amintesc acel verset:"Impotriviti-va dar tari in credinta, si diavolul va fugi de la voi".Protectia pe care EL ne-o poate oferi prin sangele varsat la Golgota, are puterea de  ne ajuta in aceasta lupta pe care o avem de dus. E o lupta, nu deloc usoara, si este o lupta continuua pe acest pamant. Cat vom trai vom avea de luptat cu cel rau, dar Slava Domnului ca biruinta este a LUI.
Gandul meu il fac rob ascultarii de Domnul ..., iar mai apoi trupul meu il aduc inaintea LUI. 
Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuieşte în voi şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri?

Doamne, curateste mintea, cugetul, inima, trupul ca toate sa iti fie inchinate Tie, iar slujirea pe care o facem sa fie intr-o atitudine corecta si dupa Voia Ta ! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu