Versetul zilei

19 februarie 2013

Promisiuni !

Atunci cand esti singur, in permanenta traiesti un sentiment de nesiguranta.Atunci cand esti singur, dar traiesti cu Dumnezeu, acest sentiment dispare.
Avem in Scriptura cateva promisiuni pe care ni le face Dumnezeu, pentru a ne intari mai mult credinta in El, in singuratate,  in boala, si in neputinta...in orice vreme, increderea noastra trebuie sa fie in Dumnezeu si nu in oameni.
Indiferent cat de multe asigurari primim  din partea  oamenilor vor fi alaturi de noi in orice vreme....sa nu uitam ca multe promisiuni din acestea au fost incalcate.Singurul care nu si-a retras promisiunea a fost...DOMNUL ISUS !
O prima promisiune o gasim in Matei 28:20
"Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului.”
O asigurare minunata, care ne da o siguranta deplina:" iata, ca si astazi, marti, 19.02.2013, Domnul Isus este cu mine, si este cu tine "
O alta promisiune minunata o avem in  2 Corinteni 1:3-4
"Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri, care ne mângâie în toate necazurile noastre."
Chiar daca necazul prin care treci astazi e mare, nu uita, Dumnezeu a promis ca iti va fi alaturi.
Nu sunt doar vorbe de incurajare, sunt cuvintele pe care El le spune prin cuvantul Sau, si eu il cred.
O alta asigurare pe care El ne-o da este scrisa in Filipeni 4:6
"Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri"
Este minunat sa stii ca indiferent care este problema ta, fie ea de orice natura, o poti aduce inaintea unui Dumnezeu care are puterea de a o rezolva si a gasi solutia potrivita pentru tine.
O alta promisiune care este scrisa in Scriptura, este in Romani 8:28
"De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său"
Nici un lucru nu este spre daramarea noastra, a noastra a celor care ne incredem in Domnul, ci toate  lucrurile lucreaza doar spre binele nostru.
Asa-i ca este minunat...!
Multumesc Domnului si dau slava pentru fiecare promisiune pe care mi-a facut-o !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu