Versetul zilei

19 martie 2013

SUFERINTA SI MANGAIERE!

Căci, după cum avem parte din belşug de suferinţele lui Hristos, tot aşa, prin Hristos avem parte din belşug şi de mângâiere.
2 Corinteni 1:5
SUFERINTA SI MANGAIERE !
Multi crestini ajunsi in suferinta se cearta cu Dumnezeu, daca pot folosi acest termen. Se intreaba, de ce oare ingaduie Dumnezeu aceste suferinte in viata lor?
In suferinte avem parte de mangaierea lui Dumnezeu, ca mai apoi si noi, la randul nostru sa ne aplecam asupra celor care sunt in suferinta.Acceptand suferinta suntem partasi la suferintele lui Isus. Suferinte care au fost si sunt. Au fost la Golgota in urma cu 2000 de ani, si sunt si  astazi datorita pacatului in care zace omenirea.
Dar ştim că, până în ziua de azi, toată firea suspină şi suferă durerile naşterii. Romani 8:22
Avem parte de suferinte pe acest pamant din belsug, dar in toate aceste suferinte avem parte si belsug de mangaiere din partea LUI. Nu a fost necaz in care sa nu fim mangaiati prin Duhul Lui cel Sfant. El este Mangaietorul pe care l-a lasat cu noi, atunci cand s-a inaltat la cer.
Adeseori in suferinta ne intrebam, oare cu ce am gresit inaintea lui Dumnezeu?
Suferinta noastra nu are la baza neaparat neascultarea de Dumnezeu.Ea poate fi prezenta in viata noastra, tocmai pentru ca aparam o cauza a lui Hristos. Dar indiferent de circumstantele suferintei, Copiii Lui Isus nu au fost dati de rusine: 
"Da, toţi cei ce nădăjduiesc în Tine nu vor fi daţi de ruşine: ci de ruşine vor fi daţi cei ce Te părăsesc fără temei"
 Psalmii 25:3
De-aceea, in suferinta Dumnezeu doreste si vrea sa se apropie de noi, pentru ca in  aceste momente, Slava Lui sa fie aratata  tuturor.
SUFERINTA SI MANGAIERE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu