Versetul zilei

28 aprilie 2013

Hrana ta zilnica !

28 Aprilie
2 Samuel 11.1-14

Huşai a fost trimis de David înapoi la Ierusalim, ca să zădărnicească sfaturile date de Ahitofel lui Absalom. Dumnezeu, răspunzând rugăciunii împăratului (15.31), intervine pentru a da succes acestei strategii. Apare faptul că astăzi El nu Şi-ar mai da binecuvântarea asupra unei asemenea purtări, pentru că venirea Domnului Isus a deschis pentru noi o dimensiune cu totul nouă a adevărului şi a îndreptăţirii, în conformitate cu Dumnezeu.
Sfatul lui Huşai i-a permis lui David să fie informat la timp, pentru a se retrage dincolo de râu şi a-şi pregăti apărarea.
Încă nu am precizat că toate aceste evenimente au o semnificaţie profetică. Ele ne vorbesc despre un timp care va veni, când un anumit număr de oameni credincioşi din Israel, o „rămăşiţă", vor fi persecutaţi şi forţaţi să fugă, urmăriţi de vrăjmaşii lui Hristos. Aceştia din urmă, împăratul şi profetul mincinos (sau Anticristul), prefiguraţi prin Absalom şi consilierul său, Ahitofel, vor face război sărmanei rămăşiţe, a cărei situaţie critică este prezentată în cartea Psalmilor. După o persecuţie de scurtă durată, cei doi complici vor ajunge la un sfârşit brusc şi îngrozitor: Împăratul (Fiara) şi profetul mincinos vor fi primii oameni aruncaţi de vii în iazul de foc, care este moartea a doua (Apocalipsa 19.20).

2 comentarii:

  1. Pace Monna draga mea Ma bucur din toata inima vizionand cu multa palcere programul de la elim de ieri seara.Am dorit mult sa et salut,te-am privit cu drag cantand cu corul minunata cantare IERUSALIM!!!!!fiti binecuvantati cu toti .ma bucur mult sa te pot privi si sa te pot saluta.Va doresc din toata inima UN PASTE FERICIT SI BINECUVANTAT.CU DEOSEBIT RESPECT SI PLACERE MADDALENA

    RăspundețiȘtergere
  2. Pace tie draga me, Magdalena.
    Ma bucur mult si eu sa te salut si ma bucur ca esti aproape de noi cu inima.La fel iti dorim si noi sarbatori binecuvantate cu Domnul si fie ca invierea lui ISUS sa iti aduca pace si bucurie in suflet.

    RăspundețiȘtergere