Versetul zilei

11 aprilie 2013

Multumeste-i si tu lui Dumnezeu..!

E minunat, pentru ca si azi m-am ridicat din pat. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru.Sunt constienta ca daca nu s-ar fi indurat El sa imi mai dea o zi.....astazi nu mai eram in viata, pentru ca viata mea....e in Mana LUI.

Cred ca fiecare suntem datori sa facem acest lucru in fiecare zi.
Copiii multumesc parintilor si noi, la randul nostru multumim copiilor, multumim celor de langa noi, multumim parintilor nostri. Multumim  cu diferite ocazii, fie ca ne fac un favor, fie ca primim ceva, fie ca ne sunt alaturi sau doar pentru faptul ca ne iubesc.Dar adeseori traim de pe o zi pe alta si uitam sa multumim cuiva, nici macar lui Dumnezeu. Ba mai mult  suntem tot mai nemultumiti. Nemultumiti de locul nostru de munca, nemultumiti de sef, de salariu, nemultumiti ca locuim la bloc si nu la casa, nemultumiti ca nu avem masina ca a lui "X", nemultumiti de felul cum aratam, ca sunt bruneta si nu blonda,...si multe, multe  nemultumiri am acumulat fiecare.Si mi-este tare greu sa cred ca suntem  multumitori, desi Biblia ne spune ca sa fim. In Efeseni 5:20
Mulţumiţi totdeauna lui Dumnezeu Tatăl, pentru toate lucrurile, în Numele Domnului nostru Isus Hristos.
Desi Isus este Fiul lui Dumnezeu, si putea doar sa ceara, sa primeasca si atat....totusi, El ne invata sa facem acest lucru.
In viata Lui pe pamant ne-a dat acest exemplu, si daca vom cauta in Scriptura vom vedea ca intotdeauna El a multumit Tatalui Sau.
"Apoi a luat o paine, si dupa ce i-a multumit lui Dumnezeu....." Luca 22:19, iar in Ioan 6:11, In fata ucenilor si a multimii care era stransa, Isus a multumit lui Dumnezeu pentru painea de zi cu zi....apoi a data-o ucenicilor sa o imparta.
Ca Fiu de Dumnezeu a multumit Tatalui si pentru rugaciunile ascultate.
"Şi Isus a ridicat ochii în sus şi a zis: „Tată, Îţi mulţumesc că M-ai ascultat",  
Ioan 11:41
Isus ne invata ce este recunostinta.
Daca astazi citesti aceste randuri, este datorita faptului ca esti in viata, dragul meu, si pentru aceasta trebuie sa Ii multumesti.Trebuie sa ii multumim pentru toate lucrurile, pentru viata, pentru sanatate, pentru apa pe care o bem, pentru painea pe care o mancam.
Stiu ca poate suna banal pentru unii, si spun in sinea lor....."povesti...toate sunt povesti, am paine pentru ca muncesc"...dar nu uita, ai paine pentru ca El ti-a purtat de grija sa ai un job, si ai un job pentru ca te-ai trezit sanatos in patul tau, si nu pe un pat la terapie intensiva, de-aceea  poti merge la acest job, si poti sa te bucuri de toate acestea ca  esti in viata, si ai viata pentru ca EL ti-a dat-o.
Daca nu i-ai multumit lui Dumnezeu pentru toate acestea, e timpul sa o faci acolo unde esti.
Apleaca-te smerit si-I mutumeste, pentru ca ai toate motivele sa o faci !
O zi binecuvantata va doresc si Domnul sa va  poarte pe bratul Sau.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru blog Mona, ai facut un lucru minunat. Dumnezeu sa fie cu tine si sa te ajute in tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere