Versetul zilei

17 aprilie 2013

Vrei sa stii viitorul ?

Cam asa suna una o intrebare pe care o auzi in fiecare zi, iar aceasta  tenteaza tot mai multi oameni dornici de a-si afla viitorul.
 Daca deschizi radioul dimineata, daca citesti ziarul, daca pornesti tv...peste tot aceeasi intrebare:
"vrei sa stii ce fel de zi vei avea astazi?....atunci sa vedem ce spun astrele!".
Din pacate, aud tot mai multi crestini care dimineata isi citesc horoscopul sa vada ce este scris pentru zodia lor.
Pacat si zic iarasi pacat!
A incerca sa vezi ce-ti ofera viitorul prin zodiac, ghicitoare sau alte modalitati de acest gen, este un mare pacat.
Iosia a devenit  imparat la opt ani si a fost unul din imparatii care a cautat sa faca, tot ce este bine inaintea Domnului.A nimicit toti idolii si dumnezei inchinati lui Baal. A izgonit pe preotii care ardeau tamaie pe inaltimi in cetatile lui Iuda si pe toti cei care  aduceau tamaie lui Baal, soarelui, lunii, zodiilor şi întregii oştiri a cerurilor.Poporul s-a departat de Dumnezeul adevarat si s-a inchinat altor dumnezei.
In Deuteronom 18:14, sta scris: "Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta" iar in  Isaia 44:25
"Eu zădărnicesc semnele prorocilor mincinoşi şi arăt ca înşelători pe ghicitori; fac pe cei înţelepţi să dea înapoi şi le prefac ştiinţa în nebunie"
Daca era Dumnezeu de acord cu aceste lucruri, credeti ca era atat de suparat pe cei care se indeletniceau cu acestea????
Deuteronomul 18:10-12
"Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta"
Tot ceea ce uraste Dumnezeu, vine de la cel rau. Satan este in spatele tuturor acestor lucruri iar ceea ce vine de la el duce la moarte.

Ca sa-ti sti viitorul, nu trebuie sa vezi ce spune horoscopul, nu trebuie sa mergi la vecina  langa tine sa iti ghiceasca in cafea, nu trebuie sa mergi la vreo ghicitoare....viitorul e in mana ta.
 Tu iti hotarasti singur viitorul !
Crezi ca e nevoie de vreun horoscop sau de vreo ghicitoare sa iti spuna unde iti vei petrece vesnicia?
In Iosua 24 versetul 15 scrie: alegeţi astăzi cui vreţi să slujiţi.....!
In functie de slujirea  pe care o aduci ASTAZI, in functie de Dumnezeul la care te inchini....asa vei petrece si vesnicia.
Şi aceştia vor merge în pedeapsa veşnică, iar cei neprihăniţi vor merge în viaţa veşnică
Matei 25:46 
EXISTA UN SINGUR DUMNEZEU CARUIA TREBUIE SA NE INCHINAM !
Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos.
2 Timotei 2:5
Alege astazi sa slujesti Acestui Dumnezeu si vei fi binecuvantat pe pamant, iar viitorul  iti va fi asigurat! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu