Versetul zilei

27 mai 2013

Sunteti firma de asigurari? As vrea sa imi asigurati sufletul!

Se stie ca reclama este sufletul comertului, de-aceea de fiecare data cand deschizi radioul auzi cate o reclama la un anumit produs sau serviciu oferit. Daca te uiti la un film...taman cand e  secventa mai importanta....incep cateva minute de reclama.Daca mergi cu masina prin oras sau la drum lung...la o anumita distanta vezi cate un panou publicitar care face reclama la ceva anume. Printre multele servicii oferite, am zarit si eu, la fel ca multi alti, un panou mare pe care scrie:
INTR-O LUME NESIGURA..."X"(firma de asigurari) VA ASIGURA !
Nu a-ti auzit reclama? Cred ca da....si la fel ca noi, a auzit-o si un frate din biserica.Numai ca intamplarea a facut ,ca dupa ce i-a atras in mod deosebit atentia acest panou publicitar, acest frate s-a intalnit cu un broker de asigurari de la firma respectiva, si i-a pus o intrebare.Acum nu ca as vrea sa ii fac firmei respective reclama sau antireclama....departe de mine asa ceva....ci ideea in sine a firmelor de asigurari, iti ofera aceasta posibilitate de a-ti asigura ceva anume. Toate firmele de asigurari iti fac asigurare pe orice....catel, purcel, vitel...etc...Poti face asigurare pe masina, poti face pe locuinta, in caz de calamitati, te poti asigura tu insuti sau poti asigura anumite parti ale corpului tau. Spre exemplu, cantareti isi asigura vocea, vedetele isi asigura picioarele sau mai stiu eu ce...insa nici o firma nu face asigurari complete. Si acum sa revin la intrebarea pe care fratele a pus-o acestui broker de asigurari:
"-Faci asigurari..?
-Da ! Cu asa ceva ma ocup.
-As vrea sa imi asigur si eu ceva.
-Da cum sa nu....orice.
-Pai vreau sa imi asigurati sufletul!!!!
-Ce..? Oh, asta nu putem face...noi nu asiguram asa ceva!!!"

O asigurare pentru viata! 
 Suntem extraordinari de precauti si de vigilenti.Ne facem asigurare de viata, in caz ca se intampla ceva cu noi....urmasii nostri sa nu ramana cu cheltuiala dupa noi, ne asiguram apartamentul daca o fi vecinul uituc si uita gazul deschis...sa nu ramanem pe strada, asiguram casa, ca de-o veni vreo inundatie sau vreo tornada (noroc ca traim in Romania si nu avem tornade), sa nu ramanem sub cerul liber....asiguram pamantul, ca de ne-o da Domnul grindina sau mai stiu eu ce mana pe recolta....sa nu ramanem flamanzi....asiguram viitorul copiilor nostri, ca de-om pleca noi(dincolo), sa nu duca lipsa de nimic bietii copii,
dar viata vesnica ne-am asigurat-o ?
Suntem preocupati pentru ceva trecator....dar, pentru ceva ce este vesnic...de ce nu suntem preocupati?

Dragul meu...indiferent cine esti si unde te afli, indiferent daca ai 10 ani sau 80 de ani....intr-o zi se va termina aici TOTUL. Vom spune adio acestui pamant plin de dureri si suferinta, dar viata abia atunci incepe.
Incepe vesnicia, dar depinde de tine daca ti-ai asigurat sufletul.
Daca citesti acest mesaj si nu esti sigur daca ai asigurare pe sufletul tau, vreau sa iti spun ca exista UNUL care incheie asigurari si acestea sunt garantate.Acesta este ISUS HRISTOS !
Numai El iti poate garanta vesnicia, numai El iti poate asigura viitorul tau si al copiilor tai.
Esti interesat de o astfel de asigurare???

Matei 11:28
Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.
 Ioan 3:36
Cine crede în Fiul are viaţa veşnică; dar cine nu crede în Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el.
Ioan 3:16
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ioan 5:24
Adevărat, adevărat vă spun că cine ascultă cuvintele Mele şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţa veşnică şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă.
 Ioan 6:27
Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea care rămâne pentru viaţa veşnică şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică însuşi Dumnezeu, pe El L-a însemnat cu pecetea Lui.
Ioan 6:40
Voia Tatălui Meu este ca oricine vede pe Fiul şi crede în El să aibă viaţa veşnică; şi Eu îl voi învia în ziua de apoi.
Ioan 6:47
Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine are viaţa veşnică.
Ioan 10:28
Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri, şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea.
Ioan 17:3
Şi viaţa veşnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu.
1 Ioan 2:25
Şi făgăduinţa pe care ne-a făcut-o El este aceasta: viaţa veşnică.
 
Iata o sumedenie de versete care ne arata ca doar in ISUS, Fiul lui DUMNEZEU putem avea VIATA VESNICA.EL este Singurul care ne poate da mantuirea si ne poate asigura viitorul. In Isaia 55:3 scrie:
Luaţi aminte şi veniţi la Mine, ascultaţi, şi sufletul vostru va trăi....
Si am sa inchei cu un verset care ar trebui sa constientize pe orice om. Un gand din  Marcu 8 vers.36
Şi ce foloseşte unui om să câştige toată lumea, dacă îşi pierde sufletul?
Oricate asigurari ti-ai facut dragul meu, daca nu ti-ai asigurat sufletul...
TOTUL ESTE IN ZADAR....
 
 
 

2 comentarii:

  1. Firmele de asigurari va ajuta financiar pe dvs si/sau familia in cazul unui accident, D-zeu va asigura sufletul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este....si este cea mai importanta asigurare pe care o poate omul, ASIGURAREA SUFLETULUI.

      Ștergere