Versetul zilei

25 iunie 2013

Sarbatoare in parcul Rozelor. Galerie foto.

Nici nu stiu ce evenimente sa incep. 
Atatea evenimente  sau petrecut in aceste zile de sarbatoare...!!!
Desi un eveniment tragic a indoliat tara intreaga, si ma gandesc la acele familii indoliate care au pierdut pe cei dragi in acel nefericit accident in Muntenegru.Auzeam una din declaratiile unei supravietuitoare:
"Eu am fost una care am crezut ca nu exista Dumnezeu, dar EXISTA DUMNEZEU"
Este trist sa vezi atata suferinta in jur, dar si mai trist sa te gandesti, si numai Dumnezeu stie cate suflete din acestea au fost mantuite. Moartea ne pandeste la tot pasul, si in orice imprejurare suntem expusi pericolului, fie ca suntem in casa, fie ca suntem in zbor sau in masina pe sosea, insa un singur lucru ne poate da siguranta de care avem nevoie, un singur lucru ne alunga teama din suflet....siguranta mostenirii vietii vesnice, si asta o capatam doar prin credinta noastra in Isus Hristos.
Nu pot decat sa spun, Dumnezeu sa mangaie aceste familii indoliate si fie ca prin aceasta incercare sa se gandeasca toti, ca fiecare avem un sfarsit pe pamant....INSA NIMENI NU STIM CAND VA FI,
  si unde vom merge...?
De-aceea trebuie sa fim pregatiti in orice moment.

Trecand acum la evenimentele care ne-au coplesit in aceste zile de sarbatoare, nu putem decat sa multumim Domnului pentru revarsarile Duhului Sfant care au fost peste noi in aceste zile de Rusalii. Fiecare zi a fost minunata in felul ei, insa momentele din parcul Rozelor, au fost unice.La un moment dat, si in dreapta si in stanga parcului, cerul era aproape negru acoperit de nori grei, insa deasupra parcului...era senin si soarele isi arata razele printre nori .In zone diferite ale orasului a plouat cu grindina, dar acolo unde se vestea Evanghelia...DUMNEZEU ERA CU NOI. Ne-am rugat ca Dumnezeu sa dea un timp prielnic acestui eveniment, sa nu fie nici canicula sa nu poata rezista cei mai in varsta, dar nici sa nu fie ploaie. Contrar prognozelor care aratau pe fiecare site meteo, ca in Timisoara luni dupa masa va fi vijelie si furtuna mare...iata ca Domnul a ascultat rugaciunile noastre si Ii multumim.
Au fost momente unice cand cateva zeci de suflete au ingenunchiat in fata spunand ca au nevoie de DUMNEZEU.
Pentru toate acestea, nu vrem decat sa Ii aducem multumire lui Dumnezeu si sa Ii dam toata gloria si toata cinstea, pentru ca este doar a LUI!
Cateva din imaginile surprinse din parcul Rozelor:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu