Versetul zilei

11 iunie 2013

Viata traita cu Domnul !

Ce-ti poate aduce o viata traita alaturi de Domnul? 
Iata o intrebare la care multi nu gasesc raspuns, si spun asta pentru ca foarte multi din jurul meu intreaba acest lucru:" nu te inteleg...ce avantaj ai ca traiesti o viata asa ..numai biserica...si alte lucruri de acest fel, nu ai decat pierdere de timp".
Oricat as incerca sa le explic...nu inteleg, si nu inteleg pentru ca nu Il cunosc pe Dumnezeu.
Ei vad ceva....dar nu inteleg ce!
Cand toti din jur sunt stresati...eu incerc sa fiu fara griji, cand ei sunt nervosi...eu sunt vesela, cand ei injura...eu fredonez o melodie, cand ei vad un viitor sumbru...eu vad un viitor stralucit.Chiar daca acum, pe acest pamant trec si eu prin aceleasi probleme, griji, nevoi, necazuri, etc....eu privesc dincolo de acest pamant, pentru ca viata mea nu se termina aici.
Ei traiesc fara speranta...eu am deja o speranta, ei traiesc  cu frica zilei de maine....eu astept si ziua de maine. Ziua, in care poate va reveni Domnul meu!
 Asta imi aduce viata traita cu Domnul, speranta, bucurie, pace, binecuvantare, rasplata si tot ce poate fi mai frumos. 
Atunci cand reusesti sa te dezlegi de toate lucrurile de pe acest pamant, nu mai esti ingrijorat pentru nimic.
Nu mai esti ingrijorat de jobul tau, nu mai esti ingrijorat pentru casa ta, pentru banii tai, pentru nimic. Singura ingrijorare si preocupare este, si ar trebui sa fie....cei dragi ai nostri. Ingrijorati pentru viata lor vesnica.
Tot ceea ce avem este de la Domnul, noi nu suntem decat niste administratori temporari care beneficiem de o multime de lucruri nedrepte. Spun lucruri nedrepte, pentru ca tot ceea ce avem sunt,
 "daruri si haruri nemeritate"
Apropo, te-ai intrebat azi...cate daruri ai primit din partea lui Dumnezeu si nu ai meritat?
Eu am primit o multime...si mi-este rusine, pentru ca  nu am meritat nici unul.Mi-a dat inca o zi de viata, mi-a dat sanatate, mi-a dat lumina pentru ochi sa pot privi maretia lucrarilor Sale, mi-a dat auz sa pot auzi cantecul minunat al pasarilor care dis de dimineata mi-au ciripit in geam, mi-a dat atatea lucruri...
Doamne, prin îndurarea Ta se bucură omul de viaţă, prin ea mai am şi eu suflare, căci Tu mă faci sănătos şi îmi dai iarăşi viaţa. Isaia 38:16 
Oare, cum as putea sa nu Ii multumesc? Cum as putea sa nu fiu recunoscatoare pentru toate aceste beneficii pe care le am in urma unei vietii traite alaturi de Domnul? 

Cei ce vă temeţi de Domnul, lăudaţi-L! 
Psalmii 22:23


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu