Versetul zilei

22 iulie 2013

La multi ani, "tati meu"!

In urma cu un an imi trecea in minte un gand...si refuzam sa dau curs gandirii mai departe.
Era ziua tatalui meu, si imi trecea o intrebare ..oare la anul...o mai fi in viata?
Iata ca a trecut un an, si dau slava Domnului ca este inca in viata si mai mult decat atat...este sanatos.
Aseara l-am sunat si am stat de vorba cu el, si ii aminteam ca astazi este ziua lui. Printre altele ii spuneam ca deja a trecut in categoria oamenilor tari, asa cum spunea Biblia.
Psalmi 90:10
Anii vieţii noastre se ridică la şaptezeci de ani, iar, pentru cei mai tari, la optzeci de ani; şi lucrul cu care se mândreşte omul în timpul lor nu este decât trudă şi durere, căci trece iute, şi noi zburăm.
Astazi la prima ora, la ora 6 dimineata, (zic eu prima ora pentru mine,ca pentru el prima ora era de mult)...oricum era plecat deja la treburile casei...am sunat sa ii spun LA MULTI ANI CU DOMNUL.
Intr-adevar au trecut iute anii, si in mod special anii pe care eu ii retin...
Imi amintesc undeva prin copilarie, ca am fost intrebati la scoala, cati ani au parintii. Nu am sa uit niciodata...si cred ca in fiecare an le spun parintilor mei aceasta intamplare. De fapt eu am ramas cu varsta aceasta  in mintea mea.....si acum daca ma intrebi...sunt tentata sa dau raspunsul iute si bineinteles acelasi...
Retin raspunsul pe care l-am dat, "tata are 42 si mama are 34" !
Asta e varsta care o retin eu in dreptul lor.....numai ca din pacate, nici macar eu nu mai am varsta mamei....
Si anii au trecut atat de repede...si odata cu ei trecem si noi...!
Astazi tatal meu implineste 79 de ani.

Este o bucurie sa il stiu  inca  in viata, si este una si mai mare sa stiu ca ambii parinti sunt inca in viata.Este o bucurie sa stiu ca sunt langa Domnul, si se bucura in El.
Nu stiu cat va ingadui Domnul sa-l mai lase langa noi, dar stiu ca destinul lui este in mana Domnului.Mai stiu ca  tatal meu s-a straduit toata viata sa traiasca o viata dupa voia LUI, si a sadit in noi copiii, dragostea lui Dumnezeu. Chiar daca uneori a trecut si el ca noi toti prin ape mai tulburi, prin necaz, prin probleme, Dumnezeu i-a fost alaturi.Ma rog ca Dumnezeu sa il ajute sa ramana pana la capat langa El, si indiferent de circumstantele vietii  in care se va afla, sa nu isi piarda credinta.
Dumnezeu sa il binecuvinteze !
LA MULTI ANI, "tati meu"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu