Versetul zilei

3 iulie 2013

Se intampla ceva.....!

Astazi de dimineata am deschis tv inainte de a pleca la birou, dupa ....luni si luni...in care nu l-am pornit deloc.De fapt am facut astazi acest lucru...asteptand  sa-si incheie masina de spalat programul, sa pot pune rufele la uscat inainte de a pleca la servici. Cred ca va amintiti, cu ceva timp in urma va spuneam ca nu imi ajunge timpul, dar incerc sa le fac pe toate, numai ca le fac asa in modul meu, la ore poate "umpic" ciudate pentru altii, si asta pentru ca nu  vreau ca timpul hotarat pentru Dumnezeu sa fie afectat de treburile "pamantesti".  
Trecand peste astea...ma reintorc la ceea ce de fapt vroiam sa va spun. Am deschis tv, si era un mic reportaj in legatura cu situatia tinerilor si nu numai a lor, ci situatia actuala in Franta, a locurilor de munca si a situatiei economice din aceasta tara, printre care se spunea ca multi tineri cu capacitati extraordinare sunt nevoiti sa paraseasca tara, pentru ca inventiile lor sunt foarte bune, insa in Franta, nimeni nu  investeste nimic in proiectul lor. Franta, spunea directorul de la un centru de afaceri francez, si de altfel nu numai Franta, este in picaj total.
Nu stiu ce se intampla in Franta, nu sunt acolo, insa vad ce se intampla in  intreaga lume.
Dupa acest reportaj, a venit binecunoscutul "Busu", Florin Busuioc, cu stiri despre vreme. Insa imediat dupa  acest reportaj, inainte de a prezenta vremea, mi-a atras atentia ceea ce spunea el.

"Nu sunt un tip pesimist, insa nu pot sa fiu altfel cand vad ceea ce se intampla la nivel mondial. Este clar ca omenirea se indreapta spre "CEVA", nu stiu insa ce este "ACEL CEVA", dar se va intampla curand, ceva!
Nicaieri nu este bine, omenirea nu poate continua in acest ritm. Nu stiu daca lumea observa acest lucru...insa  ne indreptam cu pasi repezi spre"final".
Cred ca "mai marii lumi" ar trebui sa intervina si sa faca ceva imediat"

.....dupa care a inceput rubrica meteo, si programul masinii mele de spalat....s-a oprit.
Am plecat sa pun rufele la uscat, am ajuns la birou...insa mi-a ramas in minte aceea concluzie.
Intreaga omenire asteapta ceva....multi habar nu au ce..."crestinii adevarati" insa stiu.
Partea dureroasa este ca multi din cei care se numesc crestini, nu vor sa vada acest adevar.Sunt atat de preocupati de cele pamantesti si de cele trecatoare....ca nu mai au timp sa se gandeasca la cele spirituale.Stramtorare tot mai mare, cutremure de pamant, razboaie, lipsuri mari, crestinii se leapada de credinta in numar tot mai mare lasandu-se amagiti de Satan, biserici reci in care a ramas doar spectacolul, dar Duhul Sfant este absent....si lista ar putea continua.
Nu mai este timp pentru citirea Scripturii, sa se vada ca in intreaga lume, nu se face altceva decat se implineste cuvant cu cuvant  BIBLIA.
Se intampla ceva......!
Eu astept  acel ceva, "IL ASTEPT PE DOMNUL", tu ce astepti?

Un comentariu:

  1. Eu simt că vine Domnul
    Curând că să ne ia
    Şi mult aici în lume
    Noi fraţi nu vom mai sta
    Nimic nu ne mai lege
    De lutul blestemat
    Eu simt că vine Domnul
    Popor răscumpărat.

    Spre seară, la noapte
    Sau mâine-n zori de zi
    Se-aude strigarea:
    "Veniţi ai mei copii!"
    Eu simt că vine Domnul
    Voi oare nu simţiţi
    Căci vine răpirea
    O fraţii mei iubiţi ?

    Eu simt că vine Domnul
    Şi-s bucuros mereu
    Mă duc curând acasă
    În cer la Tatăl meu.
    Nimic nu am în lume
    Decât ai mei iubiţi
    Şi vreau ISUS de Tine
    Să fim cu toţi răpiţi.

    Nu mai goniţi prin vale
    Să căutaţi comori
    Vă spun: "căutaţi pe Domnul
    Ce stă mai sus de nori."
    Eu simt că vine Domnul
    Şi vreau să îmi păstrez
    Curată a mea haină
    Cu El să mă întâlnesc.
    http://www.youtube.com/watch?v=rasATu6C734

    RăspundețiȘtergere