Versetul zilei

30 iulie 2013

Sufletul meu suspina si tanjeste dupa curtile Domnului.

Cat de placute sunt locasurile Tale, Doamne al Ostirilor! Sufletul meu suspina si tanjeste dupa curtile Domnului. 
 Psalmul 84:1-2/a
Stiu ca Dumnezeu este pretutindeni, la munca, acasa, in masina, in oras, insa trebuie sa recunosc ca nicaieri nu ma simt asa bine, cum ma simt in Casa Domnului. Fiind  destul de racita, saptamana trecuta nu am reusit marti si joi sa ajung la partasie la adunare, vreau sa va spun ca asa am simtit in suflet un gol si ma simteam de parca nu am fost de luni si luni....desi am urmarit programul live de acasa.Locul acela, ma face in mod special sa ma simt atat de aproape de Domnul, atat de aproape...
Suspina si tanjeste...!
Cand  ne dorim un lucru cu ardoare, suspinam si tanjim sa avem acel lucru si pana ce nu il capatam nu incetam a suspina. Daca acel lucru observam ca ne face bine, tanjim in permanenta sa il avem. Cam asa este si in viata spirituala.
Mie, Domnul mi-a facut mult bine, de-aceea tanjesc sa Il am alaturi de mine, sa Il am aproape in fiecare clipa.
Trupul  inseteaza zi de zi, si tot asa, zi de zi ii dam sa bea, la fel si sufletul nostru inseteaza dupa Cuvantul lui Dumnezeu.Isus este apa vietii, si din El curg rauri de apa vie.
Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul. Celui ce îi este sete îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu