Versetul zilei

3 iulie 2013

Toate isi au vremea lor...!

Una din promisiunile pe care le-am facut impreuna cu sotul, atunci cand am ales sa ducem o viata impreuna cat mai aproape de Domnul, a fost citirea Scripturii cu regularitate.Ne-am propus  citirea zilnica a Bibliei, in fiecare dimineata la ora 6.30, inainte de a ne conecta la treburile pamantesti pe care vrem nu vrem...trebuie sa le acceptam. Ajungand acum la Noul Testament, ne-am propus sa citim si cate un capitol fie din Proverbe sau Eclesiastul, in fiecare zi, si cand se termina luna, continuam cu citirea, insa reluam Proverbe sau Eclesiastul, pentru ca sunt niste carti minunate si avem ce invata. Citind azi Eclesiastul 3, am sa subliniez cateva ganduri.
Viata in sine, are si bune si rele, si bucurii si necazuri, momente in care esti fericit, dar si momente in care versi lacrimi, insa pentru toate aceste...exista o vreme si un timp potrivit. Fiecare lucru se intampla la vremea hotarata de Domnul, pentru ca nimic nu se intampla fara stirea LUI, dar fiecare moment, la vremea potrivita EL il face sa aibe un farmec aparte.
Dumnezeu are un plan de implinit cu fiecare dintre noi, insa pentru A-si putea indeplini planul Sau, noi trebuie sa stam la dispozitia Sa. Viata noastra trebuie sa o punem in mainile Sale ca El sa poata lucra.
Viata insasi este un dar de la Dumnezeu pentru noi si atunci cand cineva  alege sa isi bata joc de acest dar pe care l-a primit, ar trebui sa se gandeasca de doua ori.
Cred ca viata  nu are doar necazuri si tristete, ea are bucurii si binecuvantari, insa de toate acestea avem parte doar daca suntem intr-o relatie buna cu Insasi Datatorul acestei vieti.
ISUS este calea, adevarul si VIATA, spune Scriptura!

Bucura-te de viata, fii fericit, dar traieste-o alaturi de Domnul !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu