Versetul zilei

12 august 2013

Cartea Apocalipsa -Luigi Mitoi

Daniel 12:4
Tu însă, Daniele, ţine ascunse aceste cuvinte şi pecetluieşte cartea până la vremea sfârşitului. Atunci mulţi o vor citi, şi cunoştinţa va creşte.”
Cartea Daniel este o carte profetica si daca o citim cu atentie vedem cum fiecare vedenie a lui Daniel astazi este gata a se implini.
Cartea Apocalipsa este o carte greu de inteles, dar iata ca Dumnezeu a marit cunostinta si astfel o putem intelege. Asta seara am inceput sa urmaresc un studiu al Apocalipsei pe care vi-l recomand sa il urmariti si dumneavoastra.Cred ca este benefic pentru noi ( cei care vrem sa cunoastem) si dorim sa ne apropiem tot mai mult de Dumnezeu, facand voia Sa, sa cunoastem vremurile, si Dumnezeu ne va da intelepciune sa le stim. 
Personal, imi doresc din tot sufletul ca la venirea lui Isus sa fiu gata, iar pana atunci vreau sa fiu vegheatoare, sa fiu in cunostinta cu tot ceea ce va urma, pentru ca nici un duh de ratacire sau amagire sa ma cuprinda. Ca si crestini este cu neputinta sa nu vedem ora care indica pe "ceasul divin" a lui Dumnezeu, de-aceea vegheati sa nu va cuprinda "somnul".
Astazi am urmarit doua, din aceste lectii din Apocalipsa, Apocalipsa 20 si 21.
 Domnul  sa ne ajute sa intelegem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu