Versetul zilei

31 august 2013

Ce este credinta?

Iata  o intrebare la care unii cauta raspuns, iar altii  nici macar nu sunt curiosi sa il caute!
Nu stiu in ce proportie este raspunsul altor tari, insa stiu ca Romania se declara o tara  "crestina". Acum nu stiu daca raspunsul este si real, pentru ca din ceea ce vad zi de zi in jurul meu si din ceea ce citesc in Scriptura...cred ca realitatea este alta. 
CREDINTA este una singura si aceea este credinta in ISUS HRISTOS !
Drept e ca multi declara credinta lor in Dumnezeu, insa am vrea ca Dumnezeu  sa fie unul dupa placul nostru. Un dumnezeu care sa accepte hotararile si deciziile noastre, un dumnezeu care accepta pacatul nostru, un dumnezeu putin uituc si putin neatent la detalii, un dumnezeu pe care
 sa-l  personalizam daca am putea, dupa bunul nostru plac.
INSA  DUMNEZEU  NU ESTE ASA!
Este un Dumnezeu care iubeste pe pacatos, dar uraste pacatul !
In primul rand credinta nu are nimic de-a face cu religia.Religia imbraca multe forme, multe traditii si diverse ritualuri care depind de la o religie la alta, si in fiecare religie mai mult sau mai putin se respecta aceste obiceiuri, insa toate acestea nu fac din noi decat "un bun religios", insa religia nu te va ajuta niciodata sa ajungi in Tara promisa!
In cine te increzi? Daca spui ca si tu crezi in Dumnezeu, nu este indeajuns. In Iacov 2:19 sta scris:
"Tu crezi că Dumnezeu este unul şi bine faci; dar şi dracii cred… şi se înfioară!"
A crede in El nu este suficient. A crede in El inseamna sa te increzi in promisiunile LUI. A crede in El  inseamna sa crezi Scriptura, pentru ca BIBLIA este Cuvantul lui Dumnezeu.
Daca parintii tai sunt sau erau credinciosi, nu are nici o legatura cu tine. Credinta nu se mosteneste, credinta nu este un bun al familiei si dupa ce trec posesorii ei din viata ne revine noua....ca urmasi.
Greseala mare! Credinta este o relatie a ta personala cu Dumnezeu si prin relationarea ta cu cei din jur vei dovedi ce fel de credinta ai.

Credinta nu este o religie, ci este o relatie, iar aceasta relatie personala cu ISUS HRISTOS iti va da si siguranta vietii vesnice !
Ce fel de credinta ai?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu