Versetul zilei

12 august 2013

Traim ca in Sodoma si Gomora!



Cu toate ca incepusem aseara sa scriu cateva randuri, oboseala si-a spus cuvantul, si am adormit cu laptopul deschis, neterminand ce am vrut sa scriu.
Citisem un articol care mi-a atras atentia:
 "Proteste
şi boicot la Londra şi Tel Aviv faţă de legea anti-gay adoptată de Moscova".
Imi amintisem ca aseara la adunare, chiar pastorul care a fost invitat, fr. Alin Pop din Sacramento, ne spunea acest lucru, ca Rusia ca tara a luat pozitie, ceea ce alte tari nu au facut, a interzis propaganda homosexuala.
Vazand acest titlu de stire, am intrat sa citesc mai mult.Nu pot decat sa felicit si sa spun “BRAVO RUSIA”, pentru pozitia pe care ai luat-o.
Ma duc cu gandul la tara noastra draga....ne intreceam in declaratii, care mai de care si spuneam :
“NOI SUNTEM O TARA CRESTINA”.
Suntem o tara crestina de peste 2000 de ani !
Suntem oare crestini inainte de Hristos…? Daca suntem asa, de ce oare nu am luat pozitie…? De ce nu am spus un "NU" hotarat acestor lucruri pacatoase. Sodoma si Gomora au pierit, si au fost sterse de pe fata pamantului, noi….nu spunem nici da, nici ba….suntem oameni cu inima impartita.Numai ca, in Apocalipsa este descris destinul acestor oameni care nu sunt hotarati, care nu sunt nici in clocot, nici reci.Ei sunt aruncati, zice Domnul.
"Legea care interzice propaganda homosexuală" a fost aprobată de legislativul rus cu 436 de voturi pentru şi zero împotrivă. Legea prevede o amendă de peste 23.000 de euro pentru furnizarea de informaţii cu caracter propagandistic pentru minori, pentru organizarea de evenimente de tipul paradelor Gay Pride şi pentru susţinerea drepturilor homosexualilor. 
Citeam una din declaratiile unui protestant:"Să fii homosexual este un drept, eşti liber să fii cine vrei tu să fii şi guvernul ar trebui să te protejeze
 Doamne cata faradelege...!
Colac peste pupaza, ca si cum nu este suficient, mai apare o stire uimitoare:
O căsătorie între persoane de acelaşi sex a fost oficiată pentru prima dată într-o biserică protestantă în Germania şi a fost înregistrată în mod oficial ca atare, a anunţat duminică postul regional public de radio din Hesse (vest).
Vrem binecuvantare..? Mai poate Dumnezeu sa ne ingaduie pe pamant...?
Multe sunt de citit, iar daca doriti dumneavoastra o puteti face:
 AICI si AICI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu