Versetul zilei

25 septembrie 2013

Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un DEZASTRU MAJOR


SUA si RUSIA FAC PREGATIRI!
Sunt ape tulburi pe plan international, iar marile puteri ale lumii ar da semne ca se pregatesc de un dezastru de amploare. Potrivit site-ului http://ultimatesurvival.net/.
FEMA- Agentia  Nationala pentru Situatii de Urgenta din SUA a comandat alimente - conserve si mancare care poate fi pastrata pentru o perioada mai lunga de timp in valoare de 14.2 milioane de dolari. Aceasta trebuie sa fie livrata INAINTE de 1 octombrie 2013 
Tot FEMA a ordonat şi aducerea unei rezerve uriaşă de apă plată, ce trebuie livrată tot înainte de 1 octombrie. Mai mult, în fiecare zi începând cu data de 25 septembrie şi până pe 2 octombrie au loc verificări şi testări ale sistemelor de comunicaţii.

Pe plan militar nu va fi permisă nicio plecare pentru armata americană în intervalul 28 septembrie - 5 noiembrie, iar unităţile Gărzii Naţionale trebuie să îşi termine trainingul în domeniul "controlul revoltelor" până pe 30 septembrie 2013, ultima zi înainte de data de 1 octombrie.

Pe de altă parte, în Rusia se întâmplă lucruri asemănătoare. Ministerul de Interne din Rusia îşi pregăteşte oamenii pentru a "manageria situaţia în cazul unui dezastru major".

Mai mult, între SUA şi Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele părţi se angajau să facă "schimb de experţi în cazul unor dezastre de amploare".

Unii vorbesc de efectele cometei ISON asupra Terrei. În orice situaţie, rămâne să vedem ce se va întâmpla.
Stire preluata de pe:http://jurnalul.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu