Versetul zilei

20 octombrie 2013

Mare bucurie !

        Asa cum am spus zilele trecute, astazi Domnul ne-a dat din nou harul sa ne putem bucura de  mantuirea multor suflete care astazi s-au impacat cu Dumnezeu.
Pentru cei care nu au putut urmari transmisia live si doresc a afla despre acest eveniment, am sa scriu cateva ganduri si am sa postez cateva poze pe care am reusit sa le fac, vazand ca inca nu s-a postat evenimentul in arhiva bisericii, cred din motive tehnice.
Astazi au incheiat legamant cu Domnul 51 de suflete, la care mai adaugam inca 5 persoane care au vrut in mod deosebit sa faca botezul in natura, la rau, asta cu ceva mai devreme cand inca a fost apa mai calda.
Dupa ora de rugaciune, au intrat cele 51 de suflete dupa care au ingenunchiat.
Cantarea de lauda a fost condusa de fratele ILIE PUHA si cei trei fii ai lui.
Ne-am bucurat de slujirea lor, desi timpul a zburat asa repede, programul fiind foarte incarcat, candidatii au avut si ei cantari de lauda, asa ca, din pacate ne-am bucurat de putine cantari din partea lor.
 Unul din pastorii invitati a fost fratele Vasile Campean, pastor senior la Biserica Penticostala Romana "Filadelfia" din Portland, care in scurtul sau mesaj ne-a adus si o parte din  marturia sa, dar  si despre momentul, in care pentru scurta vreme a fost in moarte clinica si acest lucru s-a intamplat chiar in adunarea unde tocmai slujea.

Al doilea mesaj a fost adus de fr. Beni Zagrean, care si el vine din  aceeasi biserica.Mesajul pe care a adus a fost din Fapte 8, "uite apa, ce ma impiedica sa fiu botezat?"
Care sunt bucuriile pe care le aduce botezul in apa?
NI SE IARTA PACATELE !
Isaia 53:3-5
Dispreţuit şi părăsit de oameni, Om al durerii şi obişnuit cu suferinţa, era aşa de dispreţuit, că îţi întorceai faţa de la El, şi noi nu L-am băgat în seamă. Totuşi El suferinţele noastre le-a purtat, şi durerile noastre le-a luat asupra Lui, şi noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu şi smerit. Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi.
AM SCAPAT DE JUDECATA!
Ioan 5:24
           Adevărat, adevărat vă spun că cine ascultă cuvintele Mele şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţa veşnică şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă.
VOM IMPARTI SLAVA CU EL!
Ioan 17:24
Tată, vreau ca acolo unde sunt Eu, să fie împreună cu Mine şi aceia pe care Mi i-ai dat Tu, ca să vadă slava Mea, slavă pe care Mi-ai dat-o Tu; fiindcă Tu M-ai iubit înainte de întemeierea lumii.

Astazi a fost bucurie mare in cer !
Ma rog ca Dumnezeu sa binecuvinteze pe fiecare in parte, atat pe ei cat si familiile din care provin, mai ales ca multi au in casa persoane care nu-l cunosc pe Dumnezeu.
Domnul sa se indure si de ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu