Versetul zilei

22 noiembrie 2013

Asteptandu-L pe Isus!

Un glas strigă: „Pregătiţi în pustiu calea Domnului, neteziţi în locurile uscate un drum pentru Dumnezeul nostru!
Isaia 40:3

Iata ca din nou am ajuns  la  acel loc unde Dumnezeu ne modeleaza si ne pregateste-PUSTIU
„Pregătiţi în pustiu calea Domnului..."
Nicaieri nu vom reusi sa-L intelegem mai bine pe Dumnezeu, decat in pustiu. Si totusi nimanui nu ii place sa calatoreasca prin pustiu.Insa asa cum de-a lungul timpului Dumnezeu si-a ales oameni pe care i-a trecut prin pustiu cu scopul de a-i pregati pentru o mare lucrare, asemenea mod de lucru il aplica si azi cu multi dintre noi.De-aceea este foarte important sa stim, de ce am ajuns acolo si  care este scopul?

Astazi mai mult ca oricand se vorbeste despre revenirea lui Isus. Bineinteles aceasta nu este doar o poveste ci este un adevar, o certitudine, si fie ca acest lucru ne place sau nu, il dorim sau nu-l dorim, Isus e mai aproape ca oricand.
Mi-a venit in minte un exemplu spre a putea intelege mai bine ceea ce vreau sa spun.
"Doi  tineri se logodesc. El pleaca departe de tara pentru a-si face un viitor mai bun, insa ii promite fetei ca se va intoarce sa o ia cu el dupa ce gaseste un loc care sa fie doar al lor.
 In tot acest timp fata sta si il asteapta cuminte, comportandu-se ca o logodnica devotata si fidela. Asteapta ziua cand mirele ei drag se va intoarce sa faca nunta mult asteptata si sa o ia cu el, in acel loc unde el a mers inainte sa il pregatesca doar pentru ei doi"

Acum vin cu o intrebare:
"Daca logodnica lui in toata aceasta perioada s-ar fi comportat imoral, fiindu-i infidela si traindu-si viata ca o femeie care nu trebuie sa dea socoteala nimanui pentru ce face...oare iubitul ei ar mai bate atata drum sa vina sa o ia cu el..?"
Matei 5:8

Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!
 Este atat de simplu si de clar cuvantul lui Dumnezeu, incat nu avem cum sa nu intelegem...
Isus va reveni, insa nu va reveni sa-si ia o mireasa compromisa si plina de pacat...!
 Daca nu traim curat, noi mireasa lui Hristos de pe pamant, credem oare ca avem sansa de a ajunge in locul acela promis pe care s-a dus sa ni-l pregateasca?
Nicidecum!
In Imparatia Lui nu vor intra decat aceia care raman curati pana la capat si stau in asteptare Mirelui drag.

Doamne ajuta-ne sa ramanem  curati si neintinati pana in ziua cand vei veni sa ne iei la Tine, la nunta pregatita alaturi de toti sfintii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu