Versetul zilei

4 decembrie 2013

Cuvantul Sau este ca o sabie....

E cald si bine ...
Incet, incet atmosfera de craciun isi face simtita prezenta si la noi in birou.
Un coleg (care din intamplare  este si seful meu) a cautat pe youtube cateva colinde crestine. Tacerea s-a asternut peste noi, doar glasul colindatorilor se auzea.
La un moment dat, s-a ridicat de la birou sa mearga sa fumeze o tigara, dar nu inainte de a ne spune, ca muzica crestina il linisteste foarte mult. 
Brusc, ceilalti se uita la el....
El mirat se uita la ei si parca cumva rusinat de ceea ce a spus dar in acelasi timp plin de indrazneala repeta:
"da, da...chiar ma linisteste, si mai ales pe masina cand merg in aglomeratia din oras si stau minute bune la semafor sau blocat in trafic, mai pun la radio, <<pe-aia ai tai, si se uita la mine, aia de la radio vocea Evangheliei>>, asa ma linistete cand aud muzica voastra...trebuie sa recunosc ca imi place, dar sa stii ca nu ma pocaiesc..."

Multumesc Domnului pentru ca a ingaduit ca acest radio sa primeasca liceenta de emisie 24/24.Atatia oameni au nevoie de salvare, au nevoie de Dumnezeu!
Iata ca indiferent cine esti si oriunde esti, Dumnezeu poate sfarama cele mai groase ziduri si poate desface cele mai mari catuse prin Cuvantul Sau, trebuie doar sa credem si sa continuam sa ne rugam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu