Versetul zilei

15 ianuarie 2014

Adriana Coroama are nevoie de rugaciune!

Atatea ganduri am in minte pe diverse teme, fie ca citesc cate ceva, fie ca stau de vorba cu cineva, sau  Dumnezeu prin Cuvantul Sau imi descopera ceva.....oh, daca le-as putea scrie chiar atunci pe blog....ce bine ar fi, insa nefiind posibil, multe nu le pot scrie. Si ma trezesc ca ajung seara si nu stiu cu ce sa incep....

In urma cu aproximativ doi ani, venise la biserica Elim Timisoara una din misionarele care au ales sa asculte chemarea  Domnului si a plecat in Indonezia, este vorba de  Adriana Coroama. Atunci venise insotita de o sora din Indonezia si impreuna ne-au marturisit multe din lucrarile  pe care Dumnezeu le face in Indonezia.
Astazi aceasta sora romanca, Adriana Coroama se afla din nou in Indonezia si are nevoie de ajutorul nostru.
Misiunea Speranta care a fost alaturi de ea si a sustinut-o in acest proiect, ne informeaza de starea in care se gaseste si ne chema la rugaciune.
.............................................................................................................................

Adriana Coroamă se află în Indonezia de la începutul lunii octombrie 2013, unde se implică  în proiectele misionare pe care Misiunea Speranța le desfășoară în această țară. Nu este ușor să te pui la dispoziția Domnului și a lucrării în felul în care Adriana a ales să se implice. Mulți dintre noi nu am putea să lăsăm la o parte totul pentru a ne pune în slujba Domnului și a merge acolo unde ne trimite El. Dumnezeu a învrednicit-o pe Adriana pentru acest mod de slujire. Și suntem recunoscători că El scoate asftel de oameni din mulțime pentru a-i folosi acolo unde este mai mare nevoie de învățăturile Lui!

Starea ei de sănătate s-a înrăutățit începând cu luna decembrie, când a început să aibă dureri foarte puternice de stomac, frebră și frisoane. La începutul lunii ianuarie medicii au diagnosticat-o cu ulcer, fiind sub tratament până pe 24 ianuarie. Vă invităm să fiți alături de Adriana și să vă rugați împreună cu noi pentru sănătea ei și pentru lucrarea pe care o face în Indonezia!

Vă redăm mai jos un fragment din ultima corespondență pe care Adriana ne-a trimis-o din Indonezia.

"Domnul este așa de minunat! Mă iubește atât de mult, mă poartă pe brațele Lui, îmi dă bucurii peste bucurii, lucrează cu putere, iar în momentele de încercare, îmi dă pace, liniște și putere să mă încred în El! Nu este minunat Domnul nostru?
(…)Acum sunt bolnavă și m-am simțit foarte rău încă din 25 decembrie. Pe 1 ianuarie am făcut febra, frisoane, probabil din cauza durerilor. Pe 9 ianuarie am avut dureri insuportabile, chiar dacă urmasem tratament medicamentos timp de 5 zile. În acele momente, Dumnezeu m-a făcut conștientă că este o lupta spirituală, pentru că indiferent că durerile erau așa de mari, în inima mea era pace și liniște, știam că Dumnezeu are totul în control. (…)
Vă mulțumesc nespus de mult ca nu încetați să mijlociți pentru mine. Știu că sunt mai mult decât biruitoare, pentru că în spatele lucrării este o armată de îngeri care se roagă pentru mine și aceia sunteți voi."

Ne-am bucura dacă ați avea răgazul de a o citi și de a vă ruga specific pentru motivele de rugăciune pe care ea le amintește.  

Click pentru a citi scrisoarea integrala:Scrisoare din Indonezia

Primit prin email: Misiunea Speranta

Rugati-va pentru Adriana!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu