Versetul zilei

1 martie 2014

".... căci vântul le era împotrivă"

".... căci vântul le era împotrivă...."

Oricat de mult isi doreau, oricat de mult se sileau sa vasleasca spre malul celalalt, nu reuseau pentru ca,  vantul le era impotriva!

Cred ca si eu ma gasesc in starea in care erau ucenicii odinioara, si cred cu tarie ca in starea ucenicilor ne aflam multi dintre noi, sau mai bine zis...majoritatea crestinilor.Ne straduim, ne zbatem ne dorim.....insa vantul care bate dinspre apus si rasarit aduce val dupa val, problema dupa problema.
Ce facem in aceasta situatie...? Naufragiem sau ramanem pe mare luptand cu valurile pana la capat...?
Vrajmasul  sufletelor noastre este diavolul, si batalia este foarte puternica.
Purtam un razboi spiritual unde lupta este crancena si miza este foarte "mare"...."sufletele oamenilor" 
Din momentul in care  Lucifer a fost aruncat din cer, ducem aceasta lupta continua. El nu s-a multumit sa ia doar o parte din ingeri cu el, ci de-atunci el cauta mereu, si mereu, noi suflete.
Biruinta nu este un rezultat usor de obtinut, este un act de vointa impletit cu suferinta, imi spunea azi o prietena, si intr-adevar ii dau dreptate. Uneori vin valuri peste noi si in mijlocul lor, in loc sa ne plangem de mila, in loc sa ne speriem de inaltimea valului, mai bine am cobora din barca si am incepe sa umblam prin credinta asemeni lui Petru.
Petru a pornit pe mare "prin credinta", privind doar la Hristos, insa in momentul in care si-a luat privirea de la Hristos si a inceput sa priveasca  la mare, Petru se scufunda.
Sunt valuri, sunt probleme, este suferinta, este boala, sunt neajunsuri, toate in jur parca ne sunt impotriva, insa suntem binecuvantati ca inaintea noastra este HRISTOS.
Privirea noastra sa fie doar la EL.
Daca ne lasam speriati de multimea si de puterea acestor probleme....suntem pierduti, pentru ca vrajmasul abia asteapta sa mai inghita un suflet.
Nu stiu care este problema din viata ta, nu stiu cat este de valul de furios, le stiu doar pe ale mele, insa vreau sa iti spun un lucru,
 prin credinta poti merge pe apa ca si pe uscat!
Priveste la ISUS !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu