Versetul zilei

21 martie 2014

Fiti binecuvantati!

El ia aminte la rugăciunea nevoiaşului şi nu-i nesocoteşte rugăciunea. Să se scrie lucrul acesta pentru neamul de oameni care va veni, şi poporul care se va naşte să laude pe Domnul!
Psalmii 102:17-18

Nu cred ca este ceva mai minunat decat sa stim ca Dumnezeu asculta rugaciunile noastre!
Fiecare dintre noi aducem inaintea Domnului ceva, pe cineva sau o nevoie personala, o problema de sanatate sau orice alta problema, pentru ca stiu ca probleme sunt in fiecare zi si nu cred ca este cineva care nu are o cerere inaintea Domnului pentru o anumita cauza, de-aceea astazi mai mult ca oricand, suntem incurajati prin Cuvantul Sau care ne da asigurarea, ca suntem ascultati si va lua aminte la rugaciunea noastra.
 Psalmistul David ne indeamna sa scriem lucrul acesta. Sa scriem si sa spunem si altora care nu stiu, Dumnezeu este bun si ia aminte la toate cererile noastre facute cu credinta si dupa voia Sa. El ia aminte ! O asigurare extraordinara, sa stiu ca primesc raspuns la cererea mea. Multi fac rugaciuni si sunt convinsa de acest lucru, insa nu stiu cati fac rugaciuni spre Cel care da aceasta asigurare. Moastele, pomelnicele facute sau mai stiu eu ce rugaciune facuta spre nu stiu care sfant, nimic din toate aceste traditii si nimeni din toti acesti sfinti nu da asigurarea ca "vom fi ascultati". De-aceea eu imi ridic ochii spre cer si spre Dumnezeu imi inalt rugaciunea, prin FIUL Sau Isus Hristos.
 Mare  si bun este Domnul, de-aceea Il laud!
Binecuvântă, suflete, pe Domnul, şi tot ce este în mine să binecuvânteze Numele Lui cel sfânt! Binecuvântă, suflete, pe Domnul şi nu uita niciuna din binefacerile Lui!

O zi binecuvantata! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu