Versetul zilei

19 martie 2014

Treziti-va crestini!

                          Toti asteptam o trezire spirituala sa se intample in tara noastra. Insa nu doar Romania are nevoie de o trezire, ci intreg pamantul. Traim ultimele clipe si cuvintele profetului Ioel sunt gata a se implini,
Şi voi, copii ai Sionului, bucuraţi-vă şi înveseliţi-vă în Domnul Dumnezeul vostru, căci El vă va da ploaie la vreme, vă va trimite ploaie timpurie şi târzie, ca odinioară. 
Ioel 2:23
  Suntem noi oare pregatiti sa primim aceasta ploaie a trezirii in viata noastra?
 Sau mai mult, cati suntem pregatiti sa stam inaintea Domnului si sa fim gata a plati pretul trezirii?
Pentru fiecare trezire s-a platit un pret!
 Daca ne uitam de-a lungul secolelor XVIII-XX cand au avut loc multe treziri spirituale, insa privind spre cele mai mari tari precum America, Anglia, Franta si Tara Galilor, toate aceste tari au avut oameni dedicati si consacrati lui Dumnezeu. Ne rugam mult pentru trezire, insa trebuie sa fim constienti ca trezirea se face doar prin oameni care stau la dispozitia lui Dumnezeu, oameni care traiesc in voia lui Dumnezeu.
Trezirea nu o face un om, nu o fac programele incarcate cu cantece, care deseori nu sunt decat spectacole frumoase si bine regizate, nici cu mesaje ce contin cuvinte filozofice greu de inteles de omul de rand, ci trezirea o face Dumnezeu, prin Duhul Sfant. Oamenilor trebuie spus adevarul si doar adevarul, adica trebuie propavaduit ISUS, pentru ca El este Calea, Adevarul si Viata. Dumnezeu a promis mantuirea de pacate doar prin Sangele lui Isus Hristos.
Oamenii  nu sunt decat uneltele prin care Creatorul  Isi face lucrarea. Dumnezeu a fagaduit prin prorocul Ioel aceasta ploaie timpurie si tarzie si El o va da, pentru ca eu cred in fagaduintele Sale. Chiar daca multi crestini nu sunt pregatiti sa accepte revarsarea pe care o va face Dumnezeu, prin Duhul Sfant.
Avem nevoie de Dumnezeu!
Avem nevoie de curatirea si sfintirea inimii noastre, avem nevoie de o innoire a mintii, avem nevoie de puterea Duhului  Sfant pentru a face fata  fortelor rele. La fel cum Dumnezeu are o lucrare de facut, la fel si diavolul isi  pregateste atacul asupra copiilor lui Dumnezeu, de-aceea in aceste vremuri avem mai mult ca oricand nevoie de putere, iar aceasta putere este in sangele lui ISUS.
Asteptam trezirea mult promisa, insa inainte de a astepta acest lucru, noi crestinii avem nevoie sa ne trezim.
DOAMNE, TREZESTE-NE PE TOTI CRESTINI !
TREZESTE  ROMANIA!
TREZESTE INTREG PAMANTUL SI TOTI SA STIE CA TU ESTI SINGURUL DUMNEZEU!

Copiii bisericii noastre cer si ei acest lucru prin cantare si Dumnezeu sa le asculte ruga.



                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu