Versetul zilei

26 aprilie 2014

Cine are urechi de auzit sa auda...

    Traim parca tot mai des dezamagiri spirituale. Biblia insa ne avertizeaza ca vom trai astfel de vremuri, asa ca acestea nu trebuie sa ne dezamageasca ci din contra trebuie sa ne intareasca credinta. Pilda cu neghina si graul ne-a fost data tocmai pentru a intelege mai bine aceste lucruri.
Cine are urechi de auzit sa auda...
Cunoastem acest lucru!
Si pilda si neghina cresc impreuna pana la venirea seceratorului, si crestinii autentici si cei falsi, impostorii sau imitatorii slujesc impreuna si vor continua sa fie... pana cand "mesagerii Domnului ii va desparti", pe cei falsi de cei adevarati.
 Apocalipsa 14:14-20
Apoi m-am uitat şi iată un nor alb; şi pe nor şedea Cineva care semăna cu un fiu al omului; pe cap avea o cunună de aur, iar în mână, o seceră ascuţită. Şi un alt înger a ieşit din Templu şi striga cu glas tare Celui ce şedea pe nor: „Pune secera Ta şi seceră, pentru că a venit ceasul să seceri, şi secerişul pământului este copt.” Atunci Cel ce şedea pe nor Şi-a aruncat secera pe pământ. Şi pământul a fost secerat. Şi din Templul care este în cer a ieşit un alt înger care avea şi el un cosor ascuţit. Şi un alt înger, care avea stăpânire asupra focului, a ieşit din altar şi a strigat cu glas tare către cel ce avea cosorul cel ascuţit: „Pune cosorul tău cel ascuţit şi culege strugurii viei pământului, căci strugurii ei sunt copţi.” Şi îngerul şi-a aruncat cosorul pe pământ, a cules via pământului şi a aruncat strugurii în teascul cel mare al mâniei lui Dumnezeu. Şi teascul a fost călcat în picioare afară din cetate; şi din teasc a ieşit sânge, până la zăbalele cailor, pe o întindere de o mie şase sute de stadii.
  MA ROG DOMNULUI SA NE DEA PUTERE DE BIRUINTA SI SA NU AJUNGEM NICIUNUL DIN NOI SA CADEM CI SA FACEM ASA CUM A FACUT NEEMIA

Neemia 4:9
Ne-am rugat Dumnezeului nostru şi am pus o strajă zi şi noapte ca să ne apere împotriva loviturilor lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu