Versetul zilei

9 aprilie 2014

Criza de....!?

Oriunde ne gasim, indiferent cu cine discutam, nu exista alt cuvant decat, "criza".
Bineinteles, persoanele despre care vorbesc si cei cu care intru in contact(jobul fiind de asa natura), se refera la criza economica care pare ca nu mai are sfarsit, ba din contra se accentueaza pe zi ce trece tot mai mult. Insa astazi, avand putin timp la munca, am stat si m-am gandit ca tot mai multi oameni sunt afectati de criza. Criza si-a pus amprenta asupra noastra, insa nu ma refer la  criza economica, ci la o criza mult mai profunda care ne afecteaza tot mai tare.
Suntem intr-o criza crescanda de dragoste, criza de rabdare, criza de iertare, criza de compasiune pentru cei din jur, criza de fidelitate, criza de sinceritate, criza de credinciosie, criza de onestitate, criza de pace, de  unitate...si as putea sa continui, pentru ca intr-adevar suferim de multe.
Dragostea e pe cale de disparitie, rabdarea a ajuns la capat, mila nu mai simtim pentru nimeni, fidelitatea a ajuns un cuvant demodat, daca esti sincer...nu prosperi, prieteniile adevarate exista tot mai rar, onestitatea...nu este o caracteristica a secolului in care traim, dezbinarile si razboaiele au luat amploare....
Doamne in ce criza mare se zbate intreaga omenire....?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu