Versetul zilei

20 aprilie 2014

HRISTOS A INVIAT!

Nu stiu cat sunt de ocupate retelele de telefonie in zilele obisnuite, insa in mod special seara aceasta, sms-urile incalzesc bateria telefoanelor.
Nu-i rau acest lucru, insa citind urarile care imi vin pe telefon, din diverse locuri si de la diferite persoane, vad cat de multi oameni traiesc departe de adevar, cati oameni sarbatoresc doar traditii si obiceiuri, nicidecum pe Isus.
 Ne facem urari sofisticate copiate de pe net, sau redirectionam mesajele rimate, primite de la altii, uram lumina din belsug si cozonaci pe masa, insa habar nu avem adevarata valoare a sarbatorii.
Este trist ca dorim doar mese pline si imbelsugate, dorim ca lumina invierii sa ne aduca pace si multe bucurii, insa nu stim ca pace si bucuriile  le-a adus Hristos prin jertfa  Sa la Golgota.
Astazi nu ne bucuram de cozonaci si oua, astazi nu ne facem cadou "lumina",
noi astazi Il sarbatorim pe Isus Cel inviat!

El a fost omorat in trup, dar a inviat in Duh, si iata ca este viu in vecii vecilor.

Azi,vin sa-ti multumesc caci..."m-ai ales inca de la intemeierea lumii"
"În El, Dumnezeu ne-a ales înainte de întemeierea lumii, ca să fim sfinţi şi fără prihană înaintea Lui, după ce, în dragostea Lui,  ne-a rânduit mai dinainte să fim înfiaţi prin Isus Hristos, după buna plăcere a voii Sale, spre lauda slavei harului Său pe care ni l-a dat în Preaiubitul Lui. În El avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor....."
Efeseni 1:4-7
Ajuta-ma sa traiesc  si sa urmez voia Ta si mai ales nu ma lasa sa uit niciodata ca la "implinirea vremii", m-ai rascumparat.
Doresc ca, niciunul din noi sa nu uitam sacrificiul facut de Dumnezeu pentru noi. L-a dat pe Unicul Sau Fiu sa moara pentru pacatele noastre. Prin jertfa Sa astazi suntem liberi si iertati de  orisice pacat.

HRISTOS A INVIAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu