Versetul zilei

16 aprilie 2014

Isus revine, esti pregatit?

De ceva vreme lucrarile pe care le-a avut sotul au implicat deplasari, fie la noi in tara cat si afara, insa am observat un lucru, dragostea care ne leaga  naste acel dor si indiferent unde este si cat sta, abia asteptam sa ne revedem.
Spun acest lucru pentru ca are mare legatura cu ceea ce vreau sa spun in continuare.Noi suntem mireasa, iar Isus este Mirele drag pe care Il iubim si asteptam sa revina.

  Atunci cand iubesti  iti este dor, iar cand iti este dor abia astepti sa te intalnesti  cu persoana iubita. Corect?
 Cat de mare este dorul nostru dupa EL?

Ma uitam adineauri  cu ingrijorare la ultimele vesti primite de la tara vecina, Ucraina. Intreaga lume pare sa fie in stare de alerta din aceasta cauza si nu numai. Nu exista tara in care sa nu existe probleme si conflicte.Situatia in care ne gasim, de-altfel criza care a pus stapanire pe economia tuturor tarilor, conflictele care iau amploare din ce in ce mai mult la nivel international, toate acestea oare nu sunt metodele diavolului de a ne distrage si de a ne acapara toata atentia noastra, de la cel mai important eveniment?
Ochii nostri par sa fie atintiti asupra evenimentelor care se petrec  si din pacate evenimentul cel mai mare si cel mai importanta care urmeaza a fi, a trecut pe plan secundar.
Eu cred ca da, este si asta una din metodele lui si fac parte din strategia celui rau.
Insa  noi, ca si crestini care traim cu nadejdea mostenirii vietii vesnice,
El ne-a mântuit, nu pentru faptele făcute de noi în neprihănire, ci pentru îndurarea Lui, prin spălarea naşterii din nou şi prin înnoirea făcută de Duhul Sfânt, pe care L-a vărsat din belşug peste noi, prin Isus Hristos, Mântuitorul nostru; pentru ca, odată socotiţi neprihăniţi prin harul Lui, să ne facem, în nădejde, moştenitori ai vieţii veşnice (Tit 3:5-7), noi ne bucuram mai mult ca oricand de revenirea Mirelui nostru drag.
Traim in mijlocul multimilor de vesti rele, insa ne bucuram ca exista o veste extraordinara, 
"ISUS REVINE"
Cat de mult iti doresti aceasta intalnire?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu