Versetul zilei

23 aprilie 2014

Luptator in rugaciune!

Un "luptator in rugaciune"  este o persoana convinsa ca Dumnezeu are puterea sa faca totul, sa schimbe pe oricine si sa intervina in orice imprejurare.
Esti tu un luptator ?
Problema pe care o aduci inaintea Domnului esti convins ca are putere sa si implineasca?
Sunt momente in viata fiecarui crestin cand se afla la rascruce, in impas sau sa folosesc un cuvant actual "in criza", si se pare ca in ultima vreme tot mai multi traversam aceste perioade .
Domnul Isus spune, "veniti la Mine toti cei truditi si impovarati". A stiut ca vom ajunge si in asemenea momente, impovarati de poveri si truditi de atatea grijuri, numai ca ne-a dat si solutia pentru aceste momente, "veniti la Mine".
"Veniti si Eu va voi da...", ce invitatie frumoasa ne face! Insa nu este doar o invitatie, este si o promisiune, "va voi da".
Ce ne va da? Tot ceea ce nu ne poate oferi lumea.Viata vesnica, pace, binecuvantare, protectie, sprijin, adapost, tot ceea e de fapt avem nevoie. Cand erau ingrijorati ucenicii si se gandeau  cu ce vor satura 5000 de suflete, Isus a avut solutie, crezi tu oare ca nu are solutie pentru problema ta?
Prin credinta si rugaciune te vei putea bucura din abundenta de interventia Domnului Isus in viata ta in fiecare zi, si in mod special in acele momente de criza prin care treci.
Nu inceta sa te rogi, pentru ca nu exista rugaciune pe care El sa nu o asculte daca e facuta cu sinceritate si cu credinta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu