Versetul zilei

27 mai 2014

Papa Francisc in Israel!

Profetiile Bibliei se implinesc!
Iata cateva din declaratiile Papei in Israel:
 
"Vreau să spun din toată inima că a venit vremea să se pună capăt unei situaţii care este din ce în ce mai inacceptabilă, pentru binele tuturor", a spus Papa Francisc, referindu-se la conflictul israelo-palestinian.
 
"În acest loc, Betleem, unde s-a născut Prinţul păcii, vreau să vă adresez o invitaţie, domnule preşedinte Mahmoud Abbas, şi domnului preşedinte Shimon Peres, de a ne ruga împreună, intens, pentru a-i cere lui Dumnezeu darul păcii", a spus Papa Francisc la finalul Sfintei Liturghii, oficiată la Betleem.
 
 "Vă invit la mine acasă, la Vatican, pentru această rugăciune. Cu toţii ne dorim pacea. Multe persoane o construiesc zilnic, prin gesturi mici. Dar noi - cei plasaţi în serviciul popoarelor noastre - avem datoria de a fi instrumente şi artizani ai păcii, înainte de toate prin rugăciune. Este greu să construim pacea, dar să trăim fără pace este şi mai greu", a insistat Papa Francisc.
 
"Să ne respectăm şi să ne iubim unii pe alţii ca fraţi şi surori! Să învăţăm să înţelegem durerea celuilalt! Nimeni să nu folosească prin violenţă Numele Domnului! Să lucrăm împreună pentru dreptate şi pentru pace".
 
"Nu putem niciodată să ne considerăm autosuficienţi, stăpâni pe viaţa noastrăş nu putem să ne limităm la a rămâne închişi, siguri de convingerile noastre. În faţa misterului lui Dumnezeu, noi suntem cu toţii săraci, simţim că trebuie să fim gata pentru a ieşi din noi înşine, docili la apelul pe care Dumnezeu ni-l adresează, deschişi la viitorul pe care el vrea să îl construiască pentru noi".
http://www.mediafax.ro//externe/papa-francisc-s-a-intalnit-la-ierusalim-cu-patriarhul-ortodox-bartolomeu-12650234
                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu