Versetul zilei

9 mai 2014

Rugaciune pentru tara!

  Ps 115:3(Ps 135:6)‚ Dumnezeul nostru este in cer, El face tot ce vrea!
Chemam Numele Tau peste Romania!
Tu esti Domnul ostirilor, Scaparea noastra, Nadejdea noastra,Declaram domnia Ta peste aceasta natiune.Proclamam Voia Tatalui,precum  in cer asa si pe pamant, chemam sangele Domnului Isus Hristos peste Romania, protectie spirituala.
Faca-se Voia Ta precum in cer asa si pe pamant, asa si in Romania!
Trezeşte-te, trezeşte-te, şi îmbracă-te cu putere, braţ al Domnului! 
Trezeşte-te, ca în zilele de odinioară, ca în veacurile din vechime, şi croieşte în adâncimile mării un drum pentru trecerea celor răscumpăraţi ai Domnului(Isa.51:9-10)...croieste un drum nou si pentru Romania!

O, să vină anul răscumpărării Tale(Isa.63:4), şi anul de răsplătire pentru Sion (Romania)
( Isa.34:8).
‘….de dragul Tău Fă să strălucească Faţa Ta peste Romania, Doamne’(Dan.9:17).

Doamne, fă ca Duhul Tău să fie turnat de sus peste poporul roman, şi atunci pustia se va preface în pământ(Isa.32:15), judecata se va face după dreptate, iar toţi cei cu inima curată o vor găsi bună(Ps.94:15).
Să ajungă până la Tine gemetele prinşilor de război, şi prin braţul Tău cel puternic, scapă pe cei ce pier(Ps.79:11).

Rânduieşte orice a mai rămas de rânduit(Tit1:5), şi fă ca orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl meu ceresc să fie smuls din rădăcină(Mat.15:13).

O, învaţă căile Tale pe cei ce le încalcă, şi fă ca păcătoşii să se întoarcă la Tine(Ps.51:13).
O, dă-le pocăinţa care să îi conducă la cunoştinţa adevărului(2Tim.2:25), adevărul care este în Isus(Efes.4:21), adevărul care este potrivit cu evlavia(Tit1:1), astfel ca, venindu-şi în fire, să se desprindă din cursa diavolului(2Tim.2:26).

…’topeşte zgura lor şi îndepărtează părticelele de plumb… ca si ‘cetate neprihanita’ sa fie numita Romania(Isa.1:25-26, şi adu înapoi pe  prinşii de război, Doamne (Ps 126:4)
Adaugă, Doamne, la Biserica Ta în fiecare zi pe cei care sunt mântuiţi(Fapt.2:47); lărgeşte locul cortului Tău, lungeşte-i funiile şi întăreşte-i ţăruşii(Isa.54:2).

Fă ca biserica Ta si poporul roman să Te laude neîncetat. Fă ca bunătatea şi credincioşia Ta să vegheze asupra ei, astfel încât să îţi cântăm neîncetat Numelui Tău(Ps.61:7-8). Fie ca Domnul să mântuiască Sionul(Romania) şi să zidească cetăţile lui Iuda, sămânţa robilor Tăi să le moştenească, şi cei ce iubesc Numele Tău să locuiască în ele(Ps.69:35-36).

Fă ca planurile celor care vor să aleagă o căpetenie care să îi conducă înapoi în Egipt(Num.14:4), să fie din nou zdrobite, şi nu lăsa ca rana de moarte dată fiarei să se vindece(Apoc.13:11-12).
Fă ca niciodată să nu cunoaştem foamea după auzirea cuvintelor Tale; nici să fim forţaţi vreodată să pribegim de la o mare la alta, de la miazănoapte la răsărit, ca să căutăm Cuvântul Domnului(Amos8:11-12).

Cred ca toti romanii ar trebui sa rosteasca aceasta rugaciune catre Dumnezeu, de iertare si pocainta ca si Daniel.

Doamne, noua ni se cuvine sa ni se umple fata de rusine, da noua, imparatilor nostri, capeteniilor noastre si parintilor nostrii, pentru ca am pacatuit impotriva Ta!
La Domnul,Dumnezeul nostru insa, este indurarea si iertarea, caci impotriva Lui ne-am razvratit!(Daniel 9:8-9)

Asculta,Doamne!Iarta,Doamne!Ia aminte,Doamne!Lucreaza si nu zabovi,din dragoste pentru Tine Dumnezeul meu!Caci Numele Tau este chemat peste cetatea Ta(Romania)si peste poporul Tau!(Daniel 9:19)

Vino Duhule Sfinte te invitam in Romania revarsa dragostea lui Hristos peste inimile romanilor si iarta-ne ca te-am intristat atata vreme.
Umple-ne cu foc, sa arda inimile noastre si tanjeasca dupa Domnul nostru.Trebuie sa-L alegem pe Domnul cu toata inima, este vremea trezirii si pentru credinciosi este vremea sa ne intoarcem la dragostea dintai!
Domnul sa ne ajute, sa ne separe de aceasta lume sa cunoastem valoarea sangelui varsat!
Ma rog pentru unitate in trupul lui Hristos sa fim ‘una’, o singura bataie, o singura inima.
Doamne revarsa un duh de revelatie peste toti romanii.Ma rog pentru echiparea crestinilor, pentru ridicarea de mijlocitori care sa poarte batalii spirituale pentru tara.Ma rog pt eliminarea dezbinarilor dintre crestini, Biserica trebuie sa fie strajer pe zidurile tarii!!!
 Ma rog pt cei care sunt ai lui Hristos, poporul Lui sa  constientizeze ca suntem ‘samanta’ lui Avraam si suntem mostenitori prin fagaduinta(Galateni 3:29).
SA NU UITE NICIUNUL CA PENTRU TOTI ESTE ACEASTA PROMISIUNE !!!!!!!  SI CERETI-O CU INDRAZNEALA SI LUATI-O (Mostenirea) pt ca TOTI SUNTEM COPII LUI.(Indrazniti sa va revendicati drepturile).AMIN!!!!!! Da-le duh de indrazneala copiilor Tai……TU NE-AI DAT CHEILE IMPARATIEI…. Si noi TREBUIE sa intram .....
Ma rog pt implinirea tuturor promisiunilor Tale si intunericul sa fie transformat in lumina!!!
Sa chemam spiritul lui Estera de post si rugaciune, spiritul lui Avraam al credintei peste aceasta natiune, spiritul lui Samuel peste copiii nostri si peste toti crestini romani! 
Striga-I pe copii nostri Dumnezeule cum l-ai strigat pe Samuel !!!


Pazeste granitele acestei tari,Doamne opreste furtuna caci Tu poti opri totul la clipeala,Tu poti transforma orice circumstanta in victorie.Te rugam vino in ajutorul Romaniei, reda-I acestei natiuni ceea ce a fost odata ‘granarul Europei’.Tu poti aduce ‘Gosenul’ in Romania.
Avem nevoie de indurarile Tale si de bunatatea Ta peste Romania!
Doamne revarsa un duh de trezire peste Romania si peste fiecare roman un duh de transformare a mintii, vorbeste fiecarui roman.
Doamne ajuta-ne sa ajungem in destinul pe care l-ai pregatit pentru noi !!!
"Te rog Doamne fa ca vrajmasii Tai sa Te linguseasca din pricina marimii puterii Tale"(Ps 66:3b) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu