Versetul zilei

25 iunie 2014

Vestea trezirii!

Cand Isus a cerut samaritencei sa-i dea apa sa bea, mirata ea L-a intrebat: Cum Tu, iudeu, ceri să bei de la mine, femeie samariteană?”
Oh...dacă ai fi cunoscut tu darul lui Dumnezeu şi Cine este Cel ce-ţi zice: „Dă-Mi să beau!”, tu singură ai fi cerut să bei, şi El ţi-ar fi dat apă vie.
Vazand ca El cunoaste totul despre ea, fara sa mai stea mult pe ganduri femeia i-a zis: „dă-mi această apă, ca să nu-mi mai fie sete..."
   Samariteanca a primit tot ce i-a dat Isus si plina de bucurie a alergat sa dea vestea tuturor, "veste de trezire" ca s-a intalnit cu Mesia, Mantuitorul, Cel care trebuia sa vina.

De prea multe ori suntem impovarati si chiar infranti din cauza problemelor, din cauza incercarilor care se abat asupra noastra, insa trecem prin aceasta situatie ca de prea multe ori nu primim tot ceea ce ne da Dumnezeu.Refuzam sa primim mancarea pe care ne-o ofera Hristos, prin Cuvant.
Ucenicii s-au mirat ca Isus sta de vorba cu o femeie si pe deasupra si samariteanca, insa n-au indraznit sa-L intrebe nimic. 
„Învăţătorule, mănâncă!”
„Eu am de mâncat o mâncare pe care voi n-o cunoaşteţi.”
Dar care este mancarea LUI? 
 „Mâncarea Mea este să fac voia Celui ce M-a trimis şi să împlinesc lucrarea Lui.
Oh, de am incepe si noi sa ne saturam sufletul cu aceasta mancare!
Sa facem voia Celui Sfant, atunci am putea avea parte si noi ca Pavel de toate bogatiile nepatrunse care sunt ascunse in Hristos.
Da, mie, spunea Pavel....care sunt cel mai neînsemnat dintre toţi sfinţii, mi-a fost dat harul acesta să vestesc Neamurilor bogăţiile nepătrunse ale lui Hristos. 
Samariteanca a primit tot! Primim noi oare, mancare pe care ne-o da Domnul prin Cuvant ?
Doamne ajuta-ne sa primim mancarea Ta, iar mai apoi sa alergam bucurosi, sa dam vestea tuturor, "vestea trezirii"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu