Versetul zilei

1 august 2014

Tainele vremurilor!

Trebuie sa recunosc ca sunt captivata de studiul profetiilor. Citesc cu mare placere orice analiza care se bazeaza pe Cuvantul lui Dumnezeu. Astazi  dupa ce am scris ceea ce Domnul mi-a vorbit din cartea Hagai, am intrat pe blogul fr. Branzei. Aici veti gasi o analiza de exceptie in ceea ce priveste destinul  urmasilor lui Isaac si Ismael. Multi privesc la evenimentele care se intampla in poporul Israel si lumea musulmana nestiind insa ca toate acestea fac parte din planul lui Dumnezeu. Toate acestea sunt scrise in Scriptura, insa ca sa le intelegem este nevoie de multa lumina din partea lui Dumnezeu si eu ma rog sa imi daruiasca atat mie, cat si celor interesati si preocupati de acestea.
Trebuie sa stim in ce vreme traim, trebuie sa stim care este ceasul dupa care ne orientam si unde se gasesc acele acestui ceasornic.
In Matei 24 este scris:
De la smochin învăţaţi pilda lui: când îi frăgezeşte şi înfrunzeşte mlădiţa, ştiţi că vara este aproape. Tot aşa, şi voi, când veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi.
Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta, până se vor întâmpla toate aceste lucruri.
Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

Cine este acest smochinul? POPORUL ISRAEL!  
Dar nu ma pun eu sa fac analize, sunt oameni carora Dumnezeu le-a dat acest dar de a intelege  tainele Lui si-I multumesc pentru ei.

ISMAEL, oh ISMAEL!
Ismael s-a născut ca să aline durerile unei femei sterpe, dar sfârșește prin a sfâșia inimile a milioane de mame. Viața acestui personaj biblic este un paradox care oscilează între alegere, predestinare, blestem și binecuvântare.
...............................
Ismael este „copilul problemă al istoriei“. Vom privi spre el din câteva puncte de vedere diferite.
 Ismael este …
  1. O problemă născută din nerăbdarea lui Avraam și Sara.
  2. O problemă permanentizată de Dumnezeu
  3. O problemă pentru toți oamenii lumii
  4. O problemă pentru el însuși
  5. O problemă care va fi rezolvată frumos de Dumnezeu.


 continuarea pe :http://barzilaiendan.wordpress.com/2014/07/31/ismael-oh-ismael/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu