Versetul zilei

3 septembrie 2014

Jocul CRIMINAL- KNOCKOUT

Traim intr-o societate care pare ca zi de zi coboara tot mai mult in adancurile pacatului. Diavolul cauta si da tarcoale sa faca noi victime, si se pare ca-si gaseste.
 Tot mai mare amploare pare sa ia acest fenomen - nebun.
Tinerii din SUA, FRANTA, DANEMARCA si iata si in ROMANIA, pare se ca se distreaza pe seama acestor victime.Filmarea aceasta arata "distractia" care ii face pe acesti tineri sa se simta bine.
Privesti si te ingrozesti la gandul ca s-ar putea maine ca tu sau eu sa fim printre victime.
Domnul sa se indure si de acesti tineri stapaniti de cel rau.


Jocul violent din SUA, ”knockout game”, face victime și la Cluj, mai multe persoane fiind lovite cu pumnul pe strada Paris, de Alexandru Macingo, un boxer de 16 ani. 

Alexandru Macingo, considerat de specialiștii în box drept noul ”Mike Tyson”, a pus la pământ, sâmbătă seara, mai mulți trecători pe strada Paris, așa cum o fac sute de tineri din SUA. 

Macingo a băut cu prietenii lui, Mircea Rostaș, Răzvan Stan și o fată de 15 ani, Luca Năoan, iar apoi a ieșit în stradă pentru a arăta cât este de dur. ”De respectivul cetățean s-a apropiat Alexandru Macingo, care cu un singur pumn l-a făcut knockout. Prima victimă a suferit leziuni care necesită 45-50 de zile de îngrijiri medico - legale”, spune un achetator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu