Versetul zilei

26 septembrie 2014

Pacatul este semnul unei trairi fara Dumnezeu!

 Cel mai frumos verset din Scriptura, sta scris aici, in Ioan 3:16  
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
De fapt as putea spune ca este, esenta Evangheliei!
De dragul nostru, Dumnezeu a hotarat sa intervina in ceea ce priveste salvarea noastra. Fara interventia Lui, niciodata noi nu am fi reusit sa ne salvam singuri si pentru ca am fost impacati cu El, prin Isus Hristos, noi nu mai suntem osanditi, ci suntem liberi, liberi si traim cu Hristos.
Pacatul este semnul unei vieti fara Hristos si al unei trairi  fara  de EL.
Am stat de vorba cu "cineva", care in ultima vreme refuza sa mai stea in partasie cu Domnul, tocmai pentru faptul ca a pacatuit si nu mai crede ca poate fi iertata. Ori cred ca nu aici este problema, problema este exact invers, pacatuiesti pentru ca nu mai ai partasie cu Domnul. Cand relatia cu Dumnezeu este din ce in ce mai rece, atunci inevitabilul se va produce. 
Cand umbli cu Domnul este greu sa pacatuiesti, ori incepul trairii fara Dumnezeu duce la pacat.
Cand incetezi sa rodesti in Duhul, incepi sa arati faptele firii, si dupa cum bine stim faptele firii sunt,
"Şi faptele firii pământeşti sunt cunoscute şi sunt acestea: preacurvia, curvia, necurăţia, desfrânarea, închinarea la idoli, vrăjitoria, vrăjbile, certurile, zavistiile, mâniile, neînţelegerile, dezbinările, certurile de partide, pizmele, uciderile, beţiile, îmbuibările şi alte lucruri asemănătoare cu acestea"
Daca vrem sa traim cu Hristos trebuie sa rastignim firea.
Cei ce sunt ai lui Hristos Isus şi-au răstignit firea pământească împreună cu patimile şi poftele ei, spune Cuvantul. 
In orice moment al vietii, indiferent unde am fi, indiferent unde am merge, daca suntem calauziti de Duhul atunci cautam sa si facem fapte vrednice care sa placa lui Hristos, chiar daca firea va continua sa se razboiasca cu noi.
Dacă trăim prin Duhul, să şi umblăm prin Duhul!
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu