Versetul zilei

4 octombrie 2014

O asemanare izbitoare!

Un articol foarte interesant pe care va rog sa-l urmariti.

Inca de la finalizarea acestuia pe 14 decembrie 1999, Parlamentul European a ridicat semne de intrebare cu privire la structura sa.  
Turnul principal, numit cladirea “Louise Weiss”, pare ciudat si modernist. De ce arata neterminata cladirea? Promotorii spun ca aceasta reflecta natura “neterminata a Europei”. Cu toate acestea, o simpla cercetare pe tema cladirii dezvaluie simbolismul intunecat si profund nedemocratic al cladirii. Sursa reala de inspiratie din spatele lui Louise Weiss este expunerea la credintele ezoterice de elita mondiala, aspiratiile lor intunecate si interpretarea Scripturilor antice.
Vom merge direct la subiect: cladirea Louise Weiss este menita sa arate exact ca pictura “Turnul Babel” de Pieter Brueghel cel Batran in 1563. Povestea spune ca Turnul Babel nu a fost finalizat. Deci, Parlamentul ONU practic continua lucrarile neterminate de Nimrod, infamul tiran, care a construit Turnul Babel pentru a-l sfida pe Dumnezeu. Credeti ca aceasta este o buna sursa de inspiratie pentru o institutie “democratica”?

Citeste mai departe AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu