Versetul zilei

21 februarie 2015

Momentul potrivit este cel ales de Domnul!

 De nenumarate ori am experimentat fiecare dintre noi acest sentiment al deznadejdii, cu toate ca Biblia ne spune nu va ingrijorati, cu toate ca promisiunile Domnului sunt aceleasi in fiecare zi si ele nu se schimba, "Voi fi cu voi in orice vreme", "Cu nici un chip n-am sa te las", iata ca avem si zile in care indoiala ne copleste, avem si zile in care simtim ca suntem la capatul resurselor si undeva in adancul inimii se strecoara acest gand ca Dumnezeu ne-a uitat.
Cel mai bun remediu de a iesi din aceasta stare este "comunicarea", insa nu comunicarea cu vecinul, cu prietenul sau cu strainul, ci comunicarea cu DOMNUL.
Acolo in camaruta noastra este cel mai bun loc si este cel mai bun moment in care-L putem invita pe  Domnul sa  coboare alaturi de noi. Acolo putem sa-i spunem necazul nostru, acolo putem sa varsam lacrimi, acolo putem descarca povara  ce apasa pe umerii nostri, acolo este locul intim in care nu are acces decat Dumnezeu.
Niciodata El nu intarzie si niciodata nu ne refuza, ci Isi face simtita prezenta intotdeauna la momentul potrivit. Chiar daca momentul ales si dorit de noi a fost altul, El insa vine in cel mai potrivit moment si face intotdeauna lucrurile bune.
 Avand in vedere toate aceste lucruri, nu ne ramane de facut decat doua lucruri:
"sa ne punem intrega nadejde in El si sa fim intelepti sa asteptam vremea potrivita si aleasa de Domnul"
El va raspunde fiecaruia dupa nevoile noastre si va da binecuvantarea Lui celor care au nadajduit si L-au cheamat in vreme de nevoie.
David spunea:
"O! dacă n-aş fi încredinţat că voi vedea bunătatea Domnului pe pământul celor vii!…
Nădăjduieşte în Domnul! Fii tare, îmbărbătează-ţi inima şi nădăjduieşte în Domnul!
Poate ca esti la capatul puterilor, poate ca simti ca nu mai ai resurse, increde-te in EL, abandoneaza-te pe bratul LUI si cere-I ajutorul. Stiu un singur lucru: "Dumnezeu nu te va lasa" 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu