Versetul zilei

17 mai 2015

Cuvantul Domnului este DA si AMIN!

In ultima vreme tot mai des si tot mai mult  ne instinteaza Domnul prin glasul proorocilor, sa strangem randurile si sa stam in unitate, pentru ca vin vremuri grele, si tot mai rele.
Nu este ceva nou si chiar sunt vizibile aceste lucrari cum se implinesc tot mai mult.
 Ne mai ramane decat sa ne incurajam intre noi in vremuri ca acestea si totodata sa nu uitam ca altii inaintea noastra, cei amintiti in Evrei cap 11..."in credinta au murit toti acestia fara sa fi capatat lucrurile fagaduite......marturisind ca sunt straini si calatori pe pamant"(vers13) .
Scriptura ne spune ca inainte de venirea Imparatiei trebuie sa fie necaz.(Fapte14:22).Imparatia va veni cu siguranta ...fara rabdare vine atipirea....si nu numai.....caderea....dar pentru multi va veni lepadarea.
Singura noastra rabdare este in Isus,in Imparatie nu intram pentru ca credem sau prin concurs....ci intram calcand pe urmele lui Isus si de asemenea urmand exemplele inaintasilor nostri.
Suntem frati si surori? Atunci suntem partasi ca si cei de dinaintea noastra la Imparatie si la rabdare....
Cati sunt "tari" din punct de vedere spiritual pentru a-L intalni pe Domnul?
Multi vorbesc de venirea Lui...insa de "a fi tare spiritual", nu vorbeste nimeni...de ce ? Probabil ca nu suntem....
Nu sunt multi copiii ai lui Dumnezeu  care inteleg gresit "insulele Patmos" din vietile lor care au fost randuite de Dumnezeu.
Ioan a ajuns acolo datorita credinciosiei lui si totodata a marturiei lui Isus.....in acele imprejurari i s-a aratat Domnul Isus.....reinoindu-i increderea, ca si la Moise in pustie, ca si lui Pavel in lanturi..... 
Calcand pe urmele acestor oameni si amintindu-ne de ei si de credinta lor....vom inainta si noi spre Imparatie insotiti de rabdare....sa ne amintim ca nu au fost singuri....ci cu Hristos cel glorios.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu