Versetul zilei

2 mai 2015

Dumnezeu nu este un munte si urci pe ce cale vrei tu...

Cu totii ne intersectam, ba chiar ne dorim acest lucru de a ne intalni cu persoane care nu-L cunosc pe Domnul, fie rude, apropiati unde cu ocazia anumitor evenimente participam sa le fim alaturi si nu mica ne este  mirarea cand constatam ca multi oameni cred ca toate religiile lumii se afla pe acelasi nivel, ca sunt doar diverse cai pe care oamenii vin la Dumnezeu. 
Unii isi imagineaza ca Dumnezeu locuieste pe varful unui munte inalt, iar oamenii se gasesc la poalele muntelui si incearca sa-l urce.
Interesant este ca ... toti doresc sa ajunga la Dumnezeu, dar .... pe caile lor....
Unii pe calea budismului, a hinduismului, a islamului, unii spun ca multele religii ii deruteaza, altii spun ca nu stiu care este Calea si le este teama sa nu greseasca, altii spun ca nici celelalte religii nu sunt rele, o paleta colorata si variata, dar mai au si acea rea-vointa de a nu iti da dreptul la replica, au o multime de argumente si motive .....culmea cate le aduce Satana aminte....
Majoritatea cred ca nu este important din ce parte se urca, iar candva toti se vor intalni in varf. Acelasi raspuns: ..."ne vom hotari pentru Dumnezeu mai tarziu".
Intr-adevar?
Sfanta Scriptura ne asigura ca nimeni nu va ajunge pe "varf"  la Dumnezeu pe cai alese de sine, adica dupa propria gandire si straduinta, indiferent din ce punct si-ar incepe urcarea...
"Multe cai i se par bune omului, dar la urma duc la moarte"(Prov 16:25)
Nimeni nu poate veni la Dumnezeu decat prin Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, El este singura Cale pe care o accepta Dumnezeu!   
El a creat conditiile pentru ca omul pacatos sa poata veni la Dumnezeu!
Filozofiile acestei lumi au infectat constiinta oamenilor este foarte multa confuzie, acelasi raspuns la toate: eu nu pot, nu stiu!
Trist este ca la baza acestor oameni este rea-vointa si refuza orice argument.
Necredinta si impietrirea merg mana in mana!

Dar atentie....
 Dumnezeu spune ca...."nu tine seama de vremurile de nestiinta"...
(Fapte 17:30)....Asta da argument...dar care este ignorat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu