Versetul zilei

1 iulie 2015

Voia Ta...nu voia mea !

Crestinul din ziua de astazi a devenit unul modern, in pas cu lumea, lucru care nu a adus altceva decat dezechilibru, atat in mod individual cat si la nivel de Biserica. Acest dezechilibru nu inseamna altceva decat  neliniste constanta, desi in Biserici se vorbeste de invatatura sanatoasa, un lucru diametral opus  cu atitudinea pe care o au unii crestini din ziua de azi.
Intrebarea este: "de ce invatatura sanatoasa, (daca exista) nu se reflecta in viata crestinilor"?
 De ce, majoritatea sunt lumesti?
De fapt ne confruntam vizibil cu doua categorii, desi procentul nu este identic. Insa, sunt crestini dedicati cu adevarat, si sunt (multi) crestini lumesti.
Invatatura sanatoasa produce crestini maturi, ori astazi suntem in fata unui regres in multe biserici. Iar daca nu este regres, este stagnare.Ori stagnarea si regresul nu sunt pe placul Domnului. Ceea ce trebuie sa creasca si sa ramana este DRAGOSTEA, ori dragostea nu se dobandeste decat daca starea noastra spirituala este in crestere. Un lucru pe care trebuie sa nu-l uitam si face parte din ABC-ul credintei, "Hristos nu este interesat de nimic de la noi...decat INIMA noastra". Este tot ceeea ce-L intereseaza.
O inima predata in totalitate, o inima sincera, va sta totdeauna la dispozitia lui Dumnezeu.
"Sunt aici, la dispozitia Ta
Cheama-ma si Te voi asculta"
Inima...locul in care se odihnesc atatea lucruri, sunt atatea stari. Inima din nastere are deja o structura formata, si este atat de greu sa construiesti acolo unde este deja o structura, insa Dumnezeu este Dumnezeul minunilor si El o poate schimba.
Imparatia lui Dumnezeu nu se poate instaura decat prin dragoste!
Deseori am vrea sa fortam lucrurile, sa le silim, insa forta si sila nu aduce o dragoste sincera. Este nevoie de vointa pentru a dori sa fim schimbati. Noi nu putem face schimbarea, insa noi putem hotara daca vrem sa-L lasam pe Dumnezeu sa ne prelucreze.
Voia Ta...nu voia mea !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu