Versetul zilei

14 august 2015

O meditatie a acestei lumi...!

Cu cateva zile in urma, o stire abolut paradoxala, spun aceasta pentru ca lumina si rasul nu au nici o legatura cu modul de deprimare in care a trait si sfarsitul tragic pe care l-a avut acest om, actor, nu conteaza numele lui.
 Comparatia este total deplasata ca sa atraga atentia  cititorilor, insa intr-un alt mod, citez: "un om care a adus lumina si ras"...era vorba despre acest actor faimos care a avut un sfarsit nefericittraind in mare parte a vietii in depresie cu medicamente, terapeuti si practici ale lumii acesteia si sfarsind prin a se sinucide.

Socant este ca lumea aceasta nu mai face deosebirea intre lumina si intuneric!
Nu trebuie sa ai prea multe invatatura crestina, trebuie doar sa citesti in dictionar, sa distingi ca lumina aduce bucurie, veselie, lumina clarifica, straluceste, iar rasul este o stare care genereaza aceasta lumina care este o sensibilitate invizibila, interioara.
Ochii nostri sunt insensibli in a intelege absolut tot ceea ce ne inconjoara, intensitatea este diferita la fiecare, dar totusi aceasta limitare poate fi depasita, atunci cand doresti sa afli adevarul si atunci cand in mod normal toti ne punem aceasta intrebare, indiferent de ceea ce afisam la exterior: 
este pentru mine sau nu... ce este adevarul, ce este pacea?
Trist este ca valorile sunt rasturnate si intentionat este transmisa confuzia si manipularea, cu atat mai mult cu cat vine printr-o persoana faimoasa, dar care poate avea consecinte dezastruoase asupra multora.Oare, lumina si ras a adus acest om?
Lumina este foarte clar perceputa de cine este intruchipata, nu de OM !
Pentru ca omul este limitat, ceea ce ne limiteaza este moartea, dupa cum stim cu totii.
Omul nu poate aduce lumina, poate fi cel mult un canal de a-i face pe cei din jurul lui sa vada mai mult din Lumina care trebuie si care este Dumnezeu!
Dumnezeu a trimis in aceasta lume o LUMINA, noi trebuie doar sa o primim!!!
Este atat de simplu!
De ce oamenii au impresia ca stiu si pot mai mult?
Doar...PRIMITI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu