Versetul zilei

30 octombrie 2015

Alatura-te si tu ! Maine zi de post!

Pregatirile de Halloween au intrat pe ultima suta, ba chiar s-au incheiat. Incepand de astazi multe scoli au organizat  mari festivitati in scopul acesta. Multe ar fi de scris si de discutat pe tema acestui subiect, dar am vazut ca multe bloguri au scris deja si multe emisiuni au fost realizate in acest sens.
Ma bucur ca la scoala unde l-am mutat pe fiul meu, profesorii au fost foarte categorici in acest sens. Ba chiar i-au si avertizat sa nu indrazneasca sa vina costumati, deghizati sau machiati in vreun fel ca vor fi trimisi acasa. Chiar am ramas surprinsa de raspunsul unei doamne profesoare, intrebata fiind ce se sarbatoreste de Halloween, aceasta a declarat "cei care sarbatoresc aceasta sarbatoare, il sarbatoresc pe dracu", si cred ca n-a gresit cu nimic afirmand acest lucru. Ma rog ca Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe acesti profesori cu intelepciune si mi-as dori ca tot mai multe scoli sa ia atitudine in acest sens.
Discutiile nu  mai au rost, ceea ce putem face este ca, astazi si maine in mod special, sa ne rugam, ba chiar sa ne luam o zi de post, ca Dumnezeu sa ne fereasca pe noi, pe copii nostri, familiile noastre de atacurile celui rai. Se duc lupte colosale si noi stim ce inseamna acest lucru, insa nu putem avea biruinta daca nu suntem paziti de Hristos si protejati de sangele LUI. 
Cereti protectie, ajutor, rostiti Numele lui ISUS, chemati sangele Lui sa va protejeze de orice atac al acestor duhuri demonice. 
Nu sunt povesti, nu sunt glume, sunt puteri demonice care incearca sa puna stapanire peste pamant si in mare parte au pus, insa ceea ce trebuie sa stim si gandul acesta trebuie sa ne insoteasca:
"Totusi, in toate aceste lucruri, noi suntem mai mult decat biruitori prin Acela care ne-a iubit"
 Romani 8:37
Noi suntem mai mult decat biruitori, prin Hristos!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu