Versetul zilei

15 noiembrie 2015

Draga tinere, DUMNEZEU EXISTA CU CERTITUDINE SI CU O PRECIZIE DE 100%.


Plecata fiind ieri, nu am ajuns decat aseara foarte tarziu sa ma conectez la evenimenetele care au avut loc. Bineinteles ca sunt ingrozita de tot ceea ce se intampla si nu doar in Franta ci pe intreg pamantul, insa ziua de vineri seara aducand cel mai nefericit si nedorit eveniment.
Spun nedorit, pentru ca ceea ce se intampla Frantei se poate intampla oricarei tari, de-aceea cred ca in astfel de momente trebuie sa fim solidari cu ei. Biblia ne invata: ” plangeti cu cei ce plang si bucurati-va cu cei ce se bucura”, drept este ca in ultima vreme mai toate popoarele plang. 
Sunt mult mai multe momente de intristare decat de bucurie, de-aceea noi, ca si crestini suntem indemnati prin Cuvantul lui Dumnezeu sa ne rugam pentru ei, chiar daca ”unii dintre ei” sustin ca nu au nevoie de rugaciune. Ma refer la acest mesaj scris de unul din caricaturistii revistei  ”Charlie Hebdo”, revista deja cunoscuta pentru caricaturile sale indraznete si ofensatoare in mod special pentru statul Islamic.
 "Prieteni din întreaga lume, vă mulţumim că vă rugaţi pentru Paris, dar nu avem nevoie de religie! Credinţa noastră stă în muzică! Săruturi! Viaţă! Şampanie şi bucurie! Parisul înseamnă viaţă"
 Un alt mesaj scris tot de acelasi caricaturist
"Iubitorilor de moarte, dacă Dumnezeu există, vă urăşte. Şi deja aţi pierdut, atât pe pămând cât şi în viaţa de apoi", a scris el.



”Vreau sa-ti spun draga tinere ca acum, mai mult ca niciodata tara ta si poporul francez are nevoie de rugaciunea mea si a fratilor mei de pretutindeni. Mai vreau sa-ti spun un lucru de care vad ca esti nesigur: 

DUMNEZEU EXISTA CU CERTITUDINE  SI CU O PRECIZIE DE 100%.
Intr-adevar nu ai nevoie de o religie, dar ai nevoie de Dumnezeu”


Iar ca un sfat pentru tine, pentru tara ta, pentru tara mea si pentru toate popoarele lumii, 

”Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.
Problema cea mai arzatoare este ca noi toti ne-am departat de Dumnezeu crezand ca ne putem descurca si fara El. Conducatorii acestor tari L-au scos pe Dumnezeu din ecuatie, L-au scos din toate calculele lor, si-acum incepem sa culegem roadele.
Tara dupa tara trece prin momente dificile, catastrofe dupa catastrofe si privim neputinciosi fara a putea face ceva. Cu toate masurile de siguranta luate...iata ca inca odata veem cat suntem de vulnerabili.
 Este cat se poate de trist ca asistam si uneori chiar facem parte din acest grotesc joc al diavolului care stim ca nu vine decât să fure, să junghie şi să prăpădească in loc sa ne apropiem de Cel care aduce viata, o viata din belsug. 
Doamne, acum mai mult ca oricand  te rugam sa ne deschizi ochii acestia lipiti pe care ii avem si lumineaza-ne Tu sa putem vedea cat de mare si de urgenta nevoie avem de Tine. Popoarele toate au nevoie de tine, conducatorii tarilor au nevoie de Tine, noi toti avem nevoie de Tine.
Indura-te de cei care trec prin suferinta, oricare ar fi ei si ajuta-i sa Te poata gasi pe Tine, Cel care aduci viata, pace si bucurie.
Te rugam, Tata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu