Versetul zilei

26 decembrie 2015

Momente deosebite în centrul Timisoarei!

 Carmen Bogdan, tin sa-ti multumesc pentru acest video. Fiind plecată din oraș câteva zile bune, n-am știut de organizarea frumoasa pe care au facut-o tinerii din biserica noastră. Am rămas plăcut impresionata cand Carmen, o cititoare fidela a blogului, mi-a trimis un mesaj cu acest video.
Sunt copiii nostrii care ne bucura inimile in fiecare duminica cu talantul lor deosebit pe care l-a asezat Dumnezeu in ei. In orice vreme, Dumnezeu a avut oameni pe care i-a folosit in lucrarea Sa.
Romani 11:2-5
Dumnezeu n-a lepădat pe poporul Său, pe care l-a cunoscut mai dinainte. Nu ştiţi ce zice Scriptura în locul unde vorbeşte despre Ilie? Cum se plânge el lui Dumnezeu împotriva lui Israel, când zice:
„Doamne, pe prorocii Tăi i-au omorât, altarele Tale le-au surpat; am rămas eu singur şi caută să-mi ia viaţa?”
Dar ce-i răspunde Dumnezeu? „Mi-am păstrat şapte mii de bărbaţi, care nu şi-au plecat genunchiul înaintea lui Baal.”  
Tot aşa, şi în vremea de faţă, este o rămăşiţă datorită unei alegeri prin har. 
 
 Este o generatie dornica sa-L cunoasca pe Dumnezeu si sa-L experimenteze asa cum este EL, si Dumnezeu sa lasa gasit de oricine Il cauta.
Simt ca anul 2016 va fi un an de trezire in tara noastra. Un an in care va fi o cernere si o separare clara si vizibila intre crestini.
 Ne vom imparti in doua categorii, crestini adevarati asa cum cere Scriptura si ”crestini care poarta doar un nume”. Imi doresc mult ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Libertatea de care am beneficiat ne-a facut sa ne asezam in fiecare zi tot mai adanc in fotoliul nostru de crestin cautand un loc cat mai confortabil, ori Dumnezeu ne cere sa fim lucratori impreuna cu El pentru largirea Imparatie Sale. N-are nevoie doar de spectatori, ci de lucratori.
Va veni vremea in care ni se va cere sa alegem, va veni vremea in care trebuie sa fim dispusi sa acceptam sacrificiul, va veni vremea in care va trebui sa fim dispusi sa ne dam chiar viata pentru Hristos. Vom fi noi oare pregatiti pentru aceasta vreme?
 Doamne ajuta-ne sa fim gata a infrunta orice incercare in viata noastra, ba mai mult ajuta-ne sa fim si noi ca acei sase mii de barbati care nu si-au plecat genunchiul inaintea lui Baal, sa fim gata a ramane statornici in credinta si neintinati de pacat.

Un comentariu:

  1. Carmen, am dat copy-paste la mesajul tau ca sa il pot posta. Din greseala am dat respingere la mesaj si n-am mai putut face nimic, decat cpoy-paste....mii de scuze

    ”Sincer doar am fost placut impresionata si m-au bucurat mult si vazand ca sunt din Timisoara, orasul meu de suflet, gandul m-a dus sa il impartasesc si tie. Nu cred in coincidente si habar naveam ca sunt din biserica pe care o frecventezi, cred ca Domnul a vrut sa trimita o bucurie tuturor care cu siguranta si-a atins scopul. Fie binecuvantati cei ce Il cauta pe Domnul Isus dintr-o inima sincera. Transmitele tinerilor binecuvantarile mele pentru frumosul mesaj transmis. Cu drag Carmen”

    RăspundețiȘtergere