Versetul zilei

1 decembrie 2015

Romania, adu-ti aminte de Facatorul tau!

Astazi toti suntem romani!
Sunt romani si cei care traiesc in tara, sunt romani si cei care traiesc in diaspora. 
An de an, la 1 Decembrie gandurile si rugaciunile noastre se ridica spre Tronul de indurare mai mult ca oricand, nu pentru noi, ci pentru tara in care traim. Daca in fiecare zi mijlocim mai mult inaintea lui Dumnezeu pentru copiii nostri, pentru familiile noastre, pentru noi, astazi glasurile milioanelor de romani se ridica pentru tara in care traim.
An de an am spus toti, Romania are nevoie de Dumnezeu, si am spus un adevar, insa aceea Romanie suntem NOI, oamenii care traim in aceasta tara, oamenii care traiesc o vreme departe de tara, pentru ca si-n venele lor curge acelasi sange, de roman.
NOI avem nevoie de Dumnezeu, NOI avem nevoie ca  ochii nostri sa se deschida odata si pentru totdeauna, ca fara  EL n-avem nici o sansa de izbanda.
Din pacate si noi am copiat modelul altor tari, am inceput sa-L scoatem pe Dumnezeu din ecuatie, am inceput sa-L scoatem din scoli, am inceput sa-L scoatem din case, a inceput sa-L scoatem din biserici, am inceput sa-L scoatem chiar din viata noastra, crezand ca NOI suntem stapanii. Numai ca, uitam un singur lucru si acel lucru este esential, Dumnezeu este Facatorul nostru, ori... n-ai cum sa-L uiti pe Cel care te-a creat. Altii au incercat, noi am incercat, insa izbanda fara de EL este zero.
Sistemul nostru de functionare este perfect, dar acest lucru este posibil doar daca la panoul de comanada este Cel care ne-a pus initial in functiune.
Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă, şi omul s-a făcut astfel un suflet viu.  (Geneza 2:7)

Inalt azi glasul pentru Romania, dar in mod special vreau sa-l inalt pentru noi, romanii din Romania si de pretutindeni, sa ne aducem aminte de Facatorul nostru.
Veniţi să cântăm cu veselie Domnului şi să strigăm de bucurie către Stânca mântuirii noastre.
  Să mergem înaintea Lui cu laude, să facem să răsune cântece în cinstea Lui!
Căci Domnul este un Dumnezeu mare, este un Împărat mare, mai presus de toţi dumnezeii.
El ţine în mână adâncimile pământului şi vârfurile munţilor sunt ale Lui.
A Lui este marea, El a făcut-o, şi mâinile Lui au întocmit uscatul:
veniţi să ne închinăm şi să ne smerim, să ne plecăm genunchiul înaintea Domnului, Făcătorului nostru!
(Ps.95)
DOAMNE BINECUVINTEAZA TARA MEA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu