Versetul zilei

18 februarie 2016

Declaratii de succes!

 
Unul dintre cei mai mari boxeri contemporani, filipinezul Manny Paquaio, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că persoanele care întrețin relații cu alte persoane de același sex sunt "mai rele decât animalele", informează Gazzetta dello sport.
"E vorba de bunul simț.Vedeți animale făcând sex cu animale de același sex. Animalele sunt mai bune pentru că pot să distingă masculii de femele. Dacă bărbații se împerechează cu bărbați și femeile cu femei, atunci sunt mai jos decât animalele", a spus multiplul campion mondial la TV5, scrie: http://www.activenews.ro/
 Conform aceleasi surse, http://www.activenews.ro/, in urma acestor declaratii producătorul american de echipament sportiv Nike a rupt contractul cu fostul boxer Manny Pacquiao, după ce acesta și-a manifestat dezaprobarea față de cuplurile homosexuale, informează Gazzetta dello Sport.
"Considerăm declarațiile lui Manny Pacquiao abjecte. Nike se opune cu fermitate oricărui fel de discriminare și are o lungă istorie de susținere și apărare a drepturilor comunității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transsexuali)", a afirmat un purtător de cuvânt al gigantului american.
Considerat unul dintre cei mari campioni contemporani de box, Manny Pacquiao declarase zilele trecute că se opune căsătoriilor între persoane de același sex. 
 
Dar numai  Manny Paquaio are principii biblice, iata ce declara noul campion de box la categoria grea, britanicul Tyson Fury, care a produs o imensă surpriză, după ce l-a învins la sfârșitul lunii noiembrie pe ucraineanul Vladimir Kliciko, se află în mijlocul unui scandal mediatic.

Totul a pornit de la un interviu acordat unui ziar din Albion, în care pugilistul a spus că trei lucruri trebuie să se întâmple "înainte ca diavolul să vină acasă" - legalizarea homosexualității, avortului și pedofilia.

După această declarație, 120.000 de semnături a strâns o petiție online, care cere ca Tyson să fie exclus de pe lista BBC de candidați la premiul de Personalitatea Sportivă a Anului, decernat în trecut unor nume cum ar fi Lennox Lewis, David Beckham, Andy Murray sau Lewis Hamilton.

Când a fost întrebat, miercuri, cu privire la controversa creată de comentariile sale, Tyson Fury a spus în mod repetat reporterului BBC: "Credeți în Domnul Iisus Hristos și veți fi salvați".
Întrebat dacă ar putea să câștige premiul Personalitatea Sportivă a Anului, Fury a răspuns: "Ioan 3:16, pentru că Dumnezeu așa a iubit lumea, încât a dat pe singurul Lui Fiu. Oricine crede în El va avea viață veșnică și nu va pieri. Singura cale spre Rai este prin Iisus, asta e tot ce pot spune"
sursa: http://www.activenews.ro/

 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu